Fotó: ztefc.hu

Mégsem kell fekete cipőért és fodrászhoz rohanni a ZTE-játékosoknak - "Ez csak figyelemfelkeltés volt!”

Sallói István a csakfoci.hu-nak tisztázta a "színes cipős ügyet", ezek szerint tiltás nincs, de szeretnék, ha a játékosok a teljesítményükkel foglalkoznának.
Budai László 2023. április 27., csütörtök 15:54
Fotó: ztefc.hu
Sallói István a csakfoci.hu-nak tisztázta a "színes cipős ügyet", ezek szerint tiltás nincs, de szeretnék, ha a játékosok a teljesítményükkel foglalkoznának.
Szerző: Budai László 2023. április 27., csütörtök 15:54

Gyorsan bejárta az internetet az a sajtóhír, mely szerint a ZTE-nél tulajdonosi utasításra megtiltották, hogy a játékosok színes cipőben vagy festett hajjal lépjenek pályára. A csakfoci.hu-nak Sallói István, a ZTE régi-új sportigazgatója reagált arra, hogy lett-e ilyen szabály a klubnál.

- Nem, ez inkább csak egy figyelemfelkeltés volt, hogy ne a külsőségekkel foglalkozzanak a srácok, hanem az előttünk álló nagy lehetőséggel, ami ott van a Magyar Kupában. A bajnokságban pedig ne hozzuk ilyen nehéz helyzetbe magunkat, mert már le kellett volna zárni a szezont ebből a szempontból.

Akkor ezek szerint nem kellett senkinek fekete cipőért vagy fodrászhoz rohannia, hogy visszafesse a haját? - tettük fel a kérdést.

“Nem, nem” - mondta felvetésünkre a sportigazgató.

Olvastad már?
Exkluzív: Amerikai befektetők vehetik meg heteken belül az Újpestet - közben bejelentkezett egy orosz cégcsoport is
A csakfoci.hu információi szerint hamarosan lezárulhatnak az Újpest FC eladásáról szóló tárgyalások, miután célegyenesbe érkezhet a felek közötti tárgyalássorozat. Értesüléseink szerint visszatérhet egy korábbi tulajdonos, aki mögött egy amerikai befektetői csoport áll.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz