Fotó: kisvardafc.hu

Meglepő helyre igazolhat az NB I kiesőjének legendája - kettős szerepben is folytathatja

A csakfoci.hu úgy tudja, akár az is elképzelhető, hogy Lucas az NB III-ba igazolhat, mellette pedig a Loki akadémiáján edzősködhet.
Csakfoci.hu 2024. május 25., szombat 10:08
Fotó: kisvardafc.hu
A csakfoci.hu úgy tudja, akár az is elképzelhető, hogy Lucas az NB III-ba igazolhat, mellette pedig a Loki akadémiáján edzősködhet.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 25., szombat 10:08

Az elmúlt hétvégén vált hivatalossá, hogy távozik Kisvárdáról a klublegenda, Lucas, aki 2015 és 2024 között – fél év diósgyőri kölcsönjátékkal megszakítva – kilenc évet töltött a csapatnál.

A csakfoci.hu információja szerint egy olyan forgatókönyvre is lehet esély a folytatásban, hogy Lucas a következő szezontól a játék mellett már az edzői karrierjét is megkezdheti.

Honlapunk úgy tudja, a brazil-magyar középpályást szívesen látná soraiban játékosként az NB III Észak-keleti-csoportjában szereplő Karcagi SE, ezzel párhuzamosan pedig az is elképzelhető, hogy Lucas a DVSC Labdarúgó Akadémián edzőként is tevékenykedhet.

A 35 éves játékos 264 tétmérkőzésen lépett pályára Kisvárdán, de Debrecen sem lenne ismeretlen számára, hiszen első magyarországi klubja a DVSC II volt, majd az NB I-ben is a Loki színeiben mutatkozott be.

Olvastad már?
Élete formájában készül az Eb-re: „Még egy pohár vizet sem tudtam inni a feleségem segítsége nélkül” – interjú mélységekről, könnyekről és a Fradi ajánlatáról
Soha nem zárt még ilyen eredményes szezont, pedig egy éve azt sem tudta, mikor épül fel 100 százalékosan. A nagy pillanatokban sokszor meghatódik, nem szégyelli a könnyeit. A pályán ugyanakkor kőkemény, ahogy ő fogalmaz, addig fut, amíg le nem esik a lába. Az Eb-n szerinte nem lehet elvárás a válogatottól a csoportból való továbbjutás. Úgy látja, akár hét pontot is szerezhetnek, de az is benne van, hogy csak egyet. Valamelyik topbajnokságban szívesen kipróbálná magát, itthon azonban nem vált csapatot, a Fradi ajánlatára is nemet mondott. Interjú Nagy Zsolttal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz