Fotó: fradi.hu

Megindulhat a harc a Fradi egyik legdrágább játékosáért - ezek a klubok lehetnek képben a kinti hírek szerint

Aissa Laidouniért januárban megindulhat a csata a piacon - a Premier League-ből és a Bundesligából is érdeklődnek iránta egy francia fociportál információi szerint.
Csakfoci.hu 2022. december 9., péntek 16:39
Fotó: fradi.hu
Aissa Laidouniért januárban megindulhat a csata a piacon - a Premier League-ből és a Bundesligából is érdeklődnek iránta egy francia fociportál információi szerint.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 9., péntek 16:39

A francia FootMercato információi szerint többek között angol klubok, a skót Celtic és a német Wolfsburg is élénken érdeklődik a Ferencváros tunéziai válogatott középpályása, Aissa Laidouni iránt. A lap hozzáteszi, hogy a kérők számára külön vonzóerőt jelent, hogy a magyar bajnok 4 millió euró körüli összegért akár már hajlandó lehet elengedni egyik legértékesebb játékosát - tegyük hozzá, hogy a Ferencváros hivatalos ajánlatot nem kapott még Laidouniért egyik klubtól sem.

A portál szerint lassan az idő is elkezdi sürgetni a szereplőket a Laidouni-ügyben, hiszen a kiemelkedő vb-teljesítménye és a közelgő átigazolási időszak miatt most lehet majd igazán aktuális a klubváltása.

A franciák ugyanakkor kijelentik azt is, hogy a legutóbbi pletykákkal ellentétben jelenleg nincs olyan francia klub (például a hírekben megjelent Marseille), amelyik bejelentkezett volna a Franciaországban nevelkedett és született futballista iránt. Laidouni kapcsán megjegyzik, hogy a 25 éves középpályás "egy komoly tapasztalattal rendelkező, sikeres világbajnoki szereplést tudhat a háta mögött, és egy több mint megfizethető áron megszerezhető játékos".

Kiemelik azt is, hogy Laidouni alig néhány hónappal ezelőtt elmondta, a Premier League és a Bundesliga hozza leginkább lázba a topligák közül, és ami számára jó hírt jelenthet, hogy éppen ezek azok a bajnokságok, ahonnan a legtöbb kérője lehet majd.

Olvastad már?
Az NB I-ben is jöhetnek a 9-10 perces hosszabbítások: "Így a Fradi is felkészülhet arra, hogy az EL-ben nem csak 4-5 perc lesz a ráadás"
A korábbi NB I-es játékvezető, Szabó Zsolt biztos benne, hogy a katari világbajnokság tapasztalatait átültetik az európai mérkőzésekre, majd a nemzeti bajnokságokra is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz