Fotó: tiszakecskefoci.hu

Megerősítve: Három hónap után távozott az NB II-es kiesőjelölt edzője, az utódja is megvan - hivatalos

A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Póczik Dávid 2024. március 28., csütörtök 12:01
Fotó: tiszakecskefoci.hu
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Szerző: Póczik Dávid 2024. március 28., csütörtök 12:01

Megerősítették a Csakfoci korábbi értesülését: Kis Károly távozott az NB II-es Tiszakécskétől, a továbbiakban a klub irányítását vezetőedzőként Balogh Pál látja el, Pintér Csaba asszisztensedzőként, míg Pleskó László kapusedzőként segíti a munkáját - számolt be a hírről a klubhonlap.

Kis kilenc mérkőzésen irányította a Bács-Kiskun vármegyei csapatot, amellyel a mérlege a bajnokságban három döntetlen és öt vereség, míg a Magyar Kupában az NB I-es Kisvárdától kaptak ki. A rossz tavaszi eredmények után a Tiszakécske jelenleg az utolsó előtti helyen áll az NB II-ben, hátránya nyolc pont a már bennmaradó Budafokhoz képest.

Az 59 éves szakember ezt megelőzően valamivel több mint három és fél éven keresztül dolgozott Ajkán, de megfordult többek között a Vasasnál, Szolnokon, Pécsen és Nyíregyházán is, az NB I-ben pedig a Paksi FC-t és a Vácot is irányította.

Olvastad már?
Meglepte az ETO kirúgott edzőjét, hogy feljutó helyen köszöntek el tőle: "A riválisoknak ez nyilván szúrta a szemét, ezért kritizáltak" - interjú
Először adott interjút az ETO-tól való távozása után a győriek korábbi spanyol vezetőedzője, Antonio Munoz, aki a csakfoci.hu-nak beszélt a zöld-fehéreknél töltött időszakáról, a légiósok beépítéséről és menesztése körülményeiről is. A 34 éves szakember szűk egy évet töltött a klub kispadján, meglepődött, amikor megvált tőle az egyesület, de a jövőben újra szívesen dolgozna Magyarországon. Munoz kitért arra is, hitt abban a filozófiában, hogy a Győr a külföldieket és a magyar fiatalokat együttesen használja az NB II-ben. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz