Fotó: ztefc.hu

Megerősítve: Az Újpest vinné a ZTE egyik legjobb játékosát

Boér Gábor megerősítette a csakfoci.hu nemrég megjelent hírét: Tajti Mátyást az Újpest szerződtetné.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 27., vasárnap 16:17
Fotó: ztefc.hu
Boér Gábor megerősítette a csakfoci.hu nemrég megjelent hírét: Tajti Mátyást az Újpest szerződtetné.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 27., vasárnap 16:17

A csakfoci.hu még szerdán számolt be arról, hogy információi szerint az Újpest Tajti Mátyást szerződtetné a Zalaegerszegtől. Mint megírtuk, miközben a lila-fehérek kiszemelték a ZTE csapatkapitányát, a zalaiak pedig a IV. kerületben a második csapathoz száműzött Yohan Croizet-t igazolnák le, csereüzletet aligha kötnek majd a felek.

Akik Tajti ügyében még egyeztetnek Boér Gábor, a ZTE szakvezetője elmondása szerint.

- Az Újpesttel történő egyeztetések miatt már nem lehetett velünk – fogalmazott annak kapcsán a tréner, hogy Tajti miért nem szerepelt az Újpest elleni, 2-1-re elveszített szombati bajnokin.

Tajti egyébként most nyáron hosszabbította meg szerződését 2025-ig, így ki kellene vásárolni őt a kontraktusából. A Ferencvárosnál és a Bsrcelonánál is nevelkedett futballista három éve szerepel Zalaegerszegen, és az előző idényben csapatkapitányként vezette Magyar Kupa-győzelemre együttesét.

Olvastad már?
Interjú: "Az a legfontosabb, hogy ezt a rémálmot kitöröljük" - Holman a Slovanról, magyarságról, a Fradiról és a Honvédról
Tisztában van vele,hogy nincsenek könnyű helyzetben és az NB II egy nehéz küldetés. Holman Dávid hat év után igazolt haza és tudja, hogy vezéregyéniséggé kell válnia a fiatal Honvédban. Beszélt a csapaton belüli fő feladatáról, elmondta azt is, mit gondol arról, hogy Siófokon "kikérdezte" őket a Honvéd-tábor. Az interjúból kiderül, hogy 16 évesen majdnem be kellett fejeznie a focit, szót ejtett a Fradiba való berobbanásáról, majd távozásának okáról, és a Slovan-mezben hallgatott magyar Himnuszról is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz