Fotó: honvedfc.hu

Megerősítve: A magyar kupaspecialista a Honvédnál kötött ki

Visszatért a Budapest Honvéd FC együtteséhez Kálnoki-Kis Dávid, a kispestiek kétéves szerződést kötöttek a tapasztalt belső védővel.
Csakfoci.hu 2023. július 13., csütörtök 9:35
Fotó: honvedfc.hu
Visszatért a Budapest Honvéd FC együtteséhez Kálnoki-Kis Dávid, a kispestiek kétéves szerződést kötöttek a tapasztalt belső védővel.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 13., csütörtök 9:35

A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően a Honvédnál folytatja a pályafutását a Zalaegerszegről (egy megnyert Magyar Kupa-döntőt követően) távozó Kálnoki-Kis Dávid.

Kun Gergely ügyvezető elmondta, hogy elsősorban a saját értékeikre szeretnének támaszkodni és mellettük erősíteni egy-két fontos szerepkörben, rutint és stabilitást adva a csapatnak, Kálnoki-Kis Dávid érkezése pedig tökéletesen beleillik ebbe koncepcióba.

- A tengelybe szerettünk volna igazolni és a stabilitás mellett a megfelelő személyiség is fontos volt a kiválasztás során. Dávidnak ismerjük a múltját, szerepelt korábban nálunk, NB I-es, friss kupagyőztes labdarúgóról van szó, olyan futballista, aki azonnali erősítést jelent a számunkra - idézi a klubvezetőt a honvedfc.hu.

A bekk 2018 szeptembere 2020 decembere között már volt a Budapest Honvéd játékosa, a védő akkor 16 bajnokin és 9 Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára, ezeken három gólt szerzett, tagja volt a Magyar Kupa-győztes és az MK-ezüstérmes csapatnak is. Most az NB II-ben kell segítenie a piros-feketéknek.

- Már amikor szóba került, hogy ide kerülhetek, akkor is úgy éreztem, ez egy becsületbeli ügy a számomra. Azért jöttem a Honvédba, hogy az NB I-ben játszhassak, ez a legfőbb motiváció. Azt akarom elérni, hogy a szurkolókkal együtt ünnepeljünk és jövőre újra az első osztályban legyünk. Sok mindent átéltem a Kispesten, szeretném azt az érzést visszahozni, amikor sikereket értünk el. Ha játszottam, ha nem, egy jó csapatnak lehettem a tagja, amellyel kupadöntősök voltunk, kupát nyertünk, nemzetközi porondon szerepeltünk - fogalmazott érkezését követően a 31 éves futballista, akinek az Újpesttel is van egy kupagyőzelme.

Olvastad már?
Légiósok: Magyar nap Amerikában - videón a hibátlan Gazdag duplája és Sallói kapásgólja
Gazadag Dániel két, Sallói Dániel pedig egy gólt szerzett az észak-amerikai profi liga, az MLS legutóbbi fordulójában. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz