Légiósok: Magyar nap Amerikában - videón a hibátlan Gazdag duplája és Sallói kapásgólja

Gazadag Dániel két, Sallói Dániel pedig egy gólt szerzett az észak-amerikai profi liga, az MLS legutóbbi fordulójában. 
Csakfoci.hu 2023. július 13., csütörtök 8:30
Gazadag Dániel két, Sallói Dániel pedig egy gólt szerzett az észak-amerikai profi liga, az MLS legutóbbi fordulójában. 
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 13., csütörtök 8:30

A már 9-9 gólnál és gólpassznál járó Gazdag Dániel két magabiztosan értékesített büntetővel (az egyiket ráadásul saját maga harcolta ki) vezette 2-0-s győzelemre a Philadelphia Uniont a Nashville otthonában. A magyar válogatott támadó középpályás így továbbra is hibátlan ebben a kategóriában, már 8-ból 8 belőtt 11-esnél tart az idényben.

Az MLS másik magyar légiósa, Sallói Dániel ugyancsak gólt szerzett a fordulóban: a Sporting Kansas City támadója a Real Salt Lake ellen vezetést szerzett egy szép kapásgóllal egy bal oldali beadás után. Csapata pedig kétgólos előnyre is szert tett később, ám megőrizni nem tudta azt, 2-2 lett a meccs vége. Sallóinak 5 gólja és 2 gólpassza van eddig a bajnoki szezonban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz