Matthäust is meggyőzte Rossi válogatottja: "Jobban örülnék, ha nem az olaszok, hanem a magyarok lennének ott"

A németek legendája a mieink Nemzetek Ligája-szerepléséről és Eb-esélyeiről is nyilatkozott.
Budai László 2023. április 4., kedd 16:31
A németek legendája a mieink Nemzetek Ligája-szerepléséről és Eb-esélyeiről is nyilatkozott.
Szerző: Budai László 2023. április 4., kedd 16:31

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus is kiváló véleménnyel van a magyar válogatottról, amely szerinte nem kérdés, hogy ott lehet a következő Európa-bajnokságon is.

- A magyar csapatnak én mindig a legjobbakat kívánom - nyilatkozta a játékosként Európa- és világbajnok Matthäus a Network4-nek. - A Nemzetek Ligájában is jobban örülnék annak, ha a hollandiai négyes döntőben nem az olaszok, hanem a magyarok lennének ott, de sajnos az utolsó meccset elveszítették hazai pályán. Viszont négy pontot szereztek a németek, hatot pedig az angolok ellen. A nagyobb csapatok ellen tehát megmutatták, mit tudnak, de a gyengébbek ellen is ugyanilyen koncentrációval kell játszaniuk. Pár napja ezt megtették Bulgária ellen, sima 3-0 lett a vége.

Ezzel a fantasztikus szurkolótáborral és ezzel a csodálatos stadionnal bármi lehetséges, és az ilyen győzelmek persze komoly önbizalmat is adnak. Amelyik csapat Angliában 4–0-ra tud nyerni, nem is kérdés, ott lehet az Európa-bajnokságon is. Nagyon drukkolok a szurkolóknak és a magyar válogatottnak is, hogy jövőre itt, Németországban találkozzunk az egyik Eb-meccsen.

Olvastad már?
Lipcsei kifakadt a horrorsérülés után: "A srácnak behorpad az arca, elviszi a mentő, és a játékvezető azt mondja, hogy ..." - videó
Lipcsei Péter hangsúlyozza, nem a bírói hiba miatt kaptak ki, de ilyen butaságot még nem hallott, mint amilyet Derdák Marcell játékvezető mondott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Ádám Martin
A görög sajtó szerint Ádám Martin a napokban már el is utazik az Aszterasz Tripoliszhoz, hogy aláírja szerződését a leendő csapatánál.
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Tovább az összes átigazoláshoz