Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Már hivatalos: A Fradi bejelentette, melyik sportszergyártó cég váltja a 20 év után távozó Nike-t

Kubatov Gábor elnök szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze lesz a mostani, amit már az olasz Macron szállít.
Nyikes Zoltán 2024. június 28., péntek 12:13
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Kubatov Gábor elnök szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze lesz a mostani, amit már az olasz Macron szállít.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 28., péntek 12:13

A Fradi hivatalosan is bejelentette, amit a Csakfoci már márciusban elsőként előre megírt:

a 2024/25-ös szezontól az FTC minden csapata és sportolója a jövőben az olasz sportszergyártó, a Macron sportruházatát viseli majd.

– Az ókori filozófus, Seneca találó gondolata szerint nem az élet hossza számít, hanem a minősége. A Macron sportszergyártó cégcsoporttal kötött szerződés azért is fontos a Ferencvárosi Torna Clubnak, mert ismét egy olyan partnerrel lép szövetségre, amely márka garantálja a magas minőséget. Biztos vagyok abban, hogy a Macronnal közös együttműködésünknek is köszönhetően komoly sikereket fogunk elérni mind hazai, mind nemzetközi szinten. Tesszük ezt majd egy gyönyörű szerelésben, amely meglátásom szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre. Ezzel tudjuk leginkább megszolgálni a bizalmukat, a támogatásukat. Természetesen, a célunk továbbra is az, hogy a klub minél sikeresebb legyen. Megtisztelő számunkra, hogy egy világszerte ismert és feltörekvő prémium sportszermárka úgy döntött, hogy kiemelten támogatja a Ferencváros működését. Mostantól a Fradiban minden Macron! – mondta Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

A klubhonlap hozzáteszi, a klub új csapatruházata teljesen egyedi lesz a Ferencváros történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemeknek köszönhetően, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék.

– A magyar labdarúgás legnagyobb múltú klubja csatlakozik a Macron családhoz, és nagy örömmel vágunk neki ennek az új kalandnak ezzel a hosszú távú partnerséggel – nyilatkozta Gianluca Pavanello, a Macron vezérigazgatója. – Elég egy pillantást vetni a Ferencváros trófeáira, hogy megértsük a klub versenyszellemét, és ez nagyszerű ösztönzés lesz számunkra, hogy olyan felszereléseket készítsünk, amelyek kifejezik a Zöld Sasok identitását, és a játékosokat és a legszenvedélyesebb szurkolókat is büszkévé tegyék" – tette hozzá.


Fotó: fradi.hu
Olvastad már?
Az NB I-es kieső egyik legjobb légiósa négy év után távozik és marad az élvonalban - hivatalos
Kétéves szerződést kötött a Nyíregyháza a Kisvárdáról távozó Jaroslav Navrátillal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz