Magyarországra is igazolhat az utolsó pillanatban a rutinos osztrák védő

Magyar ajánlata is van a 30 éves osztrák védőnek, Mario Pavelicnek.
Csakfoci.hu 2024. február 1., csütörtök 11:07
Magyar ajánlata is van a 30 éves osztrák védőnek, Mario Pavelicnek.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 1., csütörtök 11:07

Kezdi szorítani az idő a korábbi Rapin Wien-játékost, a 30 éves osztrák jobbhátvédet, Mario Pavelicet, akinek még mindig nincs csapata azután, hogy még októberben szakított a litván Zalgiris együttesével.

A rutinos játékosnak még néhány napja van arra, hogy új klubot találjon magának a téli átigazolási hajrában, és a burgenlandi születésű játékos elmondása szerint magyar ajánlatot is kapott már.

- Már hozzászoktam ehhez a helyzethez, de nem tudom megmagyarázni, miért alakul mindig így - mondta Pavelic, aki nem először vált az utolsó pillanatokban klubot. - Talán csak túl sokan vannak a "fajtámból" olyan játékosok, akik rendszeresen teljesítenek, de egy kicsit a radar alatt úsznak, és ezért kevésbé ismerik el őket. Voltak érdeklődések, de meg kell néznem az teljes képet, családom van és fix költségeket kell fizetnem. Lengyelországi és magyar csapatokkal is folytak tárgyalások - ezek még folyamatban vannak. Talán lesz megállapodás - nyilatkozta a fan.at oldalának Pavelic, aki bosnyák származású és korábban végig járta az összes korosztályt az osztrák utánpótlás-válogatottakban.

A Rapidon és a Zalgirisen kívül az Admira Wacker, a Wolfsberger, valamint a dán Sarpsborg csapatában is. Az nem derült ki, melyik magyar klubtól van ajánlata a játékosnak.

Olvastad már?
Fradi: Távozhat az ötszörös bajnok magyar válogatott játékos
A Csakfoci információi szerint Sigér Dávid jó eséllyel a tavaszi szezont már nem a zöld-fehéreknél tölti.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz