Fotó: www.mlsz.hu

Walesi-magyar: "Álomkezdés után kényelmes győzelem; a könyörtelen Ramseyből Rambo lett" - lapszemle

A brit lapok könnyed walesi győzelemről írnak a Magyarország elleni Eb-selejtező után, a legtöbb orgánum természetesen Aaron Ramsey és Gareth Bale játékát emeli ki.
Nyikes Zoltán 2019. november 20., szerda 11:31
Fotó: www.mlsz.hu
A brit lapok könnyed walesi győzelemről írnak a Magyarország elleni Eb-selejtező után, a legtöbb orgánum természetesen Aaron Ramsey és Gareth Bale játékát emeli ki.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 20., szerda 11:31

Az itv.com is természetesen a duplázó Aaron Ramsey teljesítményét méltatja, akinek a vezérletével

"kényelmes győzelmet aratott Wales".

A tudósításban megjegyzik, hogy már a mérkőzés elején ígéretes jelek mutatkoztak játékban és megérdemelten szerzett vezetést Giggs csapata a 15. percben, Bale és Ramsey kombinációja után "álomkezdést" láthatott a hazai közönség. A lap hozzáteszi, a második bekapott gól után

a magyarok láthatóan kifogytak az ötletekből támadásban.

A Sky Sports Ryan Giggs szavait idézi, aki élete egyik legszebb napjaként élte meg a győzelmet. A lap emlékeztet, hogy a korábbi Manchester United-klasszis kinevezése nem aratott nagy sikert a szurkolók körében 2018 januárjában, ám az Eb-selejtezőben mutatott hatmeccses veretlenségi sorozat elhallgattatta a kritikusokat.

A DailyMail is kiemeli, hogy hiába töltött el 25 évet játékosként topszinten Giggs, mégis a keddi éjszakát nevezte "élete egyik legszebbjének", miután trénerként sikerült az számára, ami labdarúgóként nem: részt venni a nemzeti csapattal az Európa-bajnokságon. A lap egyenként osztályozta a walesi és a magyar válogatott játékosokat is,

Marco Rossi együtteséből Lang, Pátkai, Varga és Szalai kapta a legmagasabb, 6-os osztályzatot,

míg a hazai közül Ramsey 8.5-es, Bale, Allen és James 8-as érdemjegyre szolgált rá.

A sport360.com "a könyörtelen Ramseynek a Rambo" becenevet adta, miután duplájával hőssé vált. A lap csak a walesi játékosokat osztályozta, közülük pedig természetesen a Juventus középpályása kapta a legjobb érdemjegyet (9), miután a két gólja mellett is folyamatos veszélyt jelentett és a mesterhármashoz is közel állt. Gareth Bale-lel (8) kapcsolatban megjegyzik, hogy rengeteg problémát okozott Nagy Zsoltnak és látszott rajta, hogy élvezi a játékot.

Olvastad már?
A walesiek duplázója: "Rengeteget jelentett a tapasztalat" – a kapusukat is kiemelte
A Juventus két gólt szerző középpályása már az első csoportmeccs után tudta, hogy nehéz lesz kijutniuk az Eb-re, míg a Manchester United játékosa úgy látta, a második góljuk után eldőlt a találkozó.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz