Végzetes öngólok a válogatottban: Szélesi, Storck és Egervári vesztét is okozta már saját játékosa - videó

Mint ismert, az U17-es válogatottunk egy öngólnak köszönhetően maradt le az Európa-bajnokságról. Az elmúlt években több olyan látványos öngólt is szereztünk, amely végzetesnek bizonyult. Mutatjuk.
Privacsek András 2018. március 29., csütörtök 19:41
Mint ismert, az U17-es válogatottunk egy öngólnak köszönhetően maradt le az Európa-bajnokságról. Az elmúlt években több olyan látványos öngólt is szereztünk, amely végzetesnek bizonyult. Mutatjuk.
Szerző: Privacsek András 2018. március 29., csütörtök 19:41

Az elmúlt öt év legemlékezetesebb öngóljai a korosztályos és a felnőtt válogatottunkban:

Íme, Vida Kristóf érdekes mozdulata, amellyel végül Izrael jutott ki az U17-es Eb-re.

A tavalyi U17-es Európa-bajnokságon Csonka András ért bele nagyon szerencsétlenül a labdába a törökök elleni negyeddöntőben, ezzel kikaptunk és kiestünk.

A felnőtt válogatottban Eppel Márton debütálása nem sikerült túl jól 2017 júniusában. A Honvéd támadója a 40. percben a saját kapujába fejelt, végül 3-0-ra kikaptunk az oroszoktól a Groupama Arénában.

2015-ben a Bernd Storck vezette az U20-as válogatottunkat az új-zélandi világbajnokságon, ahol 119 percig 1-1-re álltunk a szerbek elleni negyeddöntőben. Ekkor azonban jött Talabér Attila....

2013 októberében a magyar válogatott 8-1-re kikapott Hollandiától vb-selejtezőn. A hatodik holland gólt Devecseri Szilárd szerezte. A találat után Arjen Robben vigasztalta a védőnket, a mérkőzést követően pedig Egervári Sándor lemondott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz