Végzetes öngólok a válogatottban: Szélesi, Storck és Egervári vesztét is okozta már saját játékosa - videó

Mint ismert, az U17-es válogatottunk egy öngólnak köszönhetően maradt le az Európa-bajnokságról. Az elmúlt években több olyan látványos öngólt is szereztünk, amely végzetesnek bizonyult. Mutatjuk.
Privacsek András 2018. március 29., csütörtök 19:41
Mint ismert, az U17-es válogatottunk egy öngólnak köszönhetően maradt le az Európa-bajnokságról. Az elmúlt években több olyan látványos öngólt is szereztünk, amely végzetesnek bizonyult. Mutatjuk.
Szerző: Privacsek András 2018. március 29., csütörtök 19:41

Az elmúlt öt év legemlékezetesebb öngóljai a korosztályos és a felnőtt válogatottunkban:

Íme, Vida Kristóf érdekes mozdulata, amellyel végül Izrael jutott ki az U17-es Eb-re.

A tavalyi U17-es Európa-bajnokságon Csonka András ért bele nagyon szerencsétlenül a labdába a törökök elleni negyeddöntőben, ezzel kikaptunk és kiestünk.

A felnőtt válogatottban Eppel Márton debütálása nem sikerült túl jól 2017 júniusában. A Honvéd támadója a 40. percben a saját kapujába fejelt, végül 3-0-ra kikaptunk az oroszoktól a Groupama Arénában.

2015-ben a Bernd Storck vezette az U20-as válogatottunkat az új-zélandi világbajnokságon, ahol 119 percig 1-1-re álltunk a szerbek elleni negyeddöntőben. Ekkor azonban jött Talabér Attila....

2013 októberében a magyar válogatott 8-1-re kikapott Hollandiától vb-selejtezőn. A hatodik holland gólt Devecseri Szilárd szerezte. A találat után Arjen Robben vigasztalta a védőnket, a mérkőzést követően pedig Egervári Sándor lemondott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz