Válogatott: Olvasóink ezzel a kezdőcsapattal győznék le Oroszországot

Több mint ötezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Oroszország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Privacsek András 2020. szeptember 6., vasárnap 13:33
Több mint ötezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Oroszország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Privacsek András 2020. szeptember 6., vasárnap 13:33

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat a vasárnap 18:00-kor kezdődő, Oroszország elleni hazai Nemzetek Liga-csoportmérkőzésre.

Egy nap alatt több mint ötezren szavaztak.

Úgy tűnik, olvasóink rendkívül elégedettek voltak a mieink törökök elleni teljesítményével, hiszen pontosan ugyanannak a tizenegynek szavaznának bizalmat, amely 1-0-ra nyerni tudott csütörtökön.

A legmeggyőzőbb fölénnyel – a voksok 93 százalékával – Gulácsi Péter került a kapuba.  A védelemben sem történt meglepetés: Fiola Attila (47%), Willi Orbán (87%), Lang Ádám (54%) és Szalai Attila (51%) került be. A középpályán Sallai Roland (56%), Sigér Dávid (72%), Szoboszlai Dominik (89%), Nagy Ádám (84%) és Holender Filip (43%) kapott helyet, míg az ékünk Szalai Ádám (61%) a szurkolók szerint.

Íme tehát a szurkolók kezdőcsapata a 18 órakor kezdődő Oroszország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre:

Gulácsi – Fiola, Orbán, Lang, Szalai A. – Nagy Á, Sigér – Sallai, Szoboszlai, Holender – Szalai Á.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz