Válogatott: Két nagy meglepetés a szurkolók kezdőcsapatában - megvan Szalai helyettese is

Kevesebb mint egy nap alatt csaknem 3500 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a mai, Albánia elleni világbajnoki selejtező előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Privacsek András 2021. szeptember 5., vasárnap 9:32
Kevesebb mint egy nap alatt csaknem 3500 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a mai, Albánia elleni világbajnoki selejtező előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Privacsek András 2021. szeptember 5., vasárnap 9:32

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat a 18:00-kor kezdődő, Albánia elleni, idegenbeli világbajnoki selejtező-mérkőzésre.

A Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül csaknem 3500-an döntöttek úgy, hogy „besegítenek” a kapitánynak és a válogatottnak, szinte pontosan 20 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható 3-5-2-es (vagy 3-1-4-2-es) felállást követve szavazhattak.

A kapusposzton ezúttal is egyértelmű a helyzet, bár a korábbiakkal ellentétben, ezúttal kevesebben szavaztak Gulácsi Péterre (69%).

A középső hátsó hármas kézenfekvő a drukkerek szerint. a visszatérő Botka Endre (38%), Willy Orbán (56%) és Szalai Attila (50%) alkotja.

A középpályán már vannak meglepetések. Jobb oldali szélsőként befért a csapatba Schön Szabolcs (29%), a középpálya közepén a Szoboszlai Dominik (31%), Nagy Ádám (37%), Schäfer András (29%) trió látható. A bal oldalra Fiola Attilát (28%) rakták be a drukkerek. Meglepetés, hogy Kleinheisler László ezúttal nem tudott bekerülni a csapatba.

A támadósorban egyértelmű a helyzet, Sallai Rolland (60%), mellett Sallói Dánielt (46%) látnák legszívesebben a szurkolók a kezdőben Szalai Ádám távollétében.

A válogatottunk Albánia elleni kezdőcsapata a szurkolók szavazatai alapján:

Gulácsi - Botka, Orbán, Szalai A. - Schön, Nagy Á, Szoboszlai, Schäfer, Fiola - Sallai, Sallói

Olvastad már?
Fordulat: Akár már Andorra ellen visszatérhet a válogatottba Szalai Ádám
Bár az Albánia elleni vb-selejtezőt pozitív koronavírusteszt miatt kihagyni kényszerül, a friss teszt eredménye negatív lett, így az Andorra elleni meccsen akár már Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére állhat Szalai Ádám.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz