Válogatott: Fiola megsérült, kihagyta a pénteki edzést

Bese Barnabás és Bolla Bendegúz egészséges, így ők is a szakmai stáb rendelkezésére állnak az oroszok elleni mérkőzésre. A válogatott Törökországból hazatérve már túl van az első koronavírus-teszten és a pénteki edzésen is.
Csakfoci Admin 2020. szeptember 4., péntek 20:47
Bese Barnabás és Bolla Bendegúz egészséges, így ők is a szakmai stáb rendelkezésére állnak az oroszok elleni mérkőzésre. A válogatott Törökországból hazatérve már túl van az első koronavírus-teszten és a pénteki edzésen is.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. szeptember 4., péntek 20:47

A válogatott hajnali 4 óra után érkezett vissza a budapesti hotelbe, ahol természetesen karanténban tartózkodik és továbbra is minden egészségügyi előírást betart a járvány kizárása érdekében. Délelőtt 10 órára minden stábtag és játékos átesett a hazatérés utáni első teszten, melyet szombat reggel követ majd a második. Reggelre újabb jó hír érkezett a csapathoz: Bese Barnabással és Bolla Bendegúzzal számolhat a szövetségi kapitány a vasárnapi mérkőzésen.

- Az UEFA által előírt éves, kötelező kivizsgálás során a két játékosnál olyan eltérések mutatkoztak, amelyek komolyabb kivizsgálást tettek szükségessé. Emiatt úgy döntöttünk, hogy a Barnabást és Bendegúzt további vizsgálatokra küldjük. Ezek eredménye szerencsére megnyugtató volt, így készülhetnek a csapattal a vasárnapi mérkőzésre - foglalta össze a történteket az mlsz.hu-nak a válogatott csapatorvosa, Dr. Szilas Ádám.

A csapat délután két csoportban edzett. Azok a játékosok, akik végigjátszották a törökországi mérkőzést, regeneráló foglalkozáson vettek részt, míg a többiek teljes értékű edzésmunkát végeztek az Illovszky Stadionban. (Az edzések megtartását a járványügyi szabályok természetesen megengedik sportcsapatok esetében.)

Egyedül Fiola Attila nem tréningezett a csapattal, aki Sivasban kisebb sérülést szenvedett.

Olvastad már?
Válogatott: Két visszatérő, már az oroszok ellen játszhatnak
Két, a törökországi meccsről egészségügyi problémák miatt hiányzó játékossal egészült ki a magyar válogatott már Oroszország ellen készülő kerete.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz