Szívműtétre van szüksége a korábbi magyar szövetségi kapitánynak

A korábbi Európa-bajnok játékos és egykori magyar szövetségi kapitány, a holland Erwin Koeman pénteken szívműtéten esik át Eindhovenben.
Dudás Gábor 2020. június 26., péntek 13:41
A korábbi Európa-bajnok játékos és egykori magyar szövetségi kapitány, a holland Erwin Koeman pénteken szívműtéten esik át Eindhovenben.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 26., péntek 13:41

Mindezt Erwin Koeman egy, a De Telegraaf c. lapnak adott interjúban nyilatkozta, hozzátéve, hogy egy viszonylag egyszerű bypass-operáció vár rá. Hozzátette ugyanakkor, hogy mindennek nincs köze bátyja, Ronald Koeman májusi szívproblémájához és amszterdami szívműtétjéhez, ő maga már korábban lefoglalta az időpontot a specialistánál, minthogy fivére szomorú esete megtörtént volna.

Mint szavaiból kiderült, a Koeman-családban elég gyakoriak voltak korábban is a szívpanaszok és problémák.

Erwin Koeman 1988-ban Európa-bajnoki címet nyert a holland válogatottal, játszott a PSV és a Groningen csapatában is. Edzőként a Feyenoord és a Fenerbahce kispadján is ült többek között, a magyar válogatottat pedig 2008 és 2010 között irányította.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz