Szalai felejthetetlen pillanatokat szerzett a súlyos betegséggel küzdő fiatal játékosnak – fotó

A német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgója a tizenhét éves gyömrői játékost látogatta meg, akit két dedikált mezzel és az 50. válogatottságára kapott üveg emlékplakettel ajándékozott meg.
Nyikes Zoltán 2019. május 7., kedd 10:04
A német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgója a tizenhét éves gyömrői játékost látogatta meg, akit két dedikált mezzel és az 50. válogatottságára kapott üveg emlékplakettel ajándékozott meg.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 7., kedd 10:04

Nem először tesz tanúbizonyságot arról a magyar válogatott és a német élvonalbeli Hoffenheim támadója, Szalai Ádám, hogy nemcsak a pályán lehet példaképként tekinteni rá, hanem azon kívül is.

A 31 éves labdarúgó kedd reggel újabb nemes gesztust tett: repülőre ült és az általa létrehozott Játékidő Alapítvánnyal látogatta meg az UFC Gyömrő 17 éves játékosát, Budai Bencét, aki súlyos betegséggel küzd, becsületesen állja a kemoterápiát és az ezzel járó nehézségeket.

$1

A Gyömrői Labdarúgás Facebook-oldal beszámolója szerint Szalai magával hozott ajándékként egy általa dedikált válogatott mezt, valamint a Hoffenheim Bajnokok Ligája-dresszét, továbbá azt az üveg emlékplakettet, amit az 50. válogatottságára kapott.

"Bencének csak azt tudjuk mondani, hogy maradjon mindig ilyen pozitív, mint amilyennek ma láttuk. Kitartást és mielőbbi felépülést kívánunk"

– írta a közösségi oldalán Szalai.

https://www.instagram.com/p/BxHybDDAQ73/

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz