Storck csúcsközelben: Ő az Eb egyik legjobb kapitánya

Csak egyvalaki előzi meg a német szakembert.
Dudás Gábor 2016. június 24., péntek 7:01
Csak egyvalaki előzi meg a német szakembert.
Szerző: Dudás Gábor 2016. június 24., péntek 7:01

Mint ismeretes, a magyar válogatott minden várakozást felülmúlva 5 ponttal az F-csoport élén végzett az Európa-bajnokságon, a nyolcaddöntőben pedig vasárnap 21 órától Belgium legjobbjaival mérkőzik majd meg a legjobb 8 közé jutásért. A csoportkör után nemcsak a csapatokat, hanem a szövetségi kapitányok teljesítményét is górcső alá vették. Így tett a francia L'Équipe is, amely igencsak előkelő helyre rangsorolta a magyar válogatott német trénerét, Bernd Storckot. A lista élére a horvátok kapitányát, Ante Cacicot helyezték, aki 6.67-es pontszámot kapott. Mögötte egyből a mieinket remekül irányító Bernd Storck végzett 6.33-os értékeléssel, holtversenyben a szlovákok szakvezetőjével, Ján Kozákkal.

 

A 4. helyre öt tréner fért oda 6-os osztályzattal, méghozzá Chris Coleman (Wales), Joachim Löw (Németország), GianniDe Biasi (Albánia), Martin O'Neill (Észak-Írország) és Adam Nawałka (Lengyelország). 

 

A szövetségi kapitányok osztályzatai az Eb-csoportkör után:

1. Ante Cacic (Horvátország) 6.67

2. Bernd Storck (Magyarország) 6.33, Ján Kozák (Szlovákia) 6.33

4. Chris Coleman (Wales) 6, Joachim Löw (Németország) 6, Gianni De Biasi (Albánia) 6, Martin O'Neill (Észak-Írország) 6, Adam Nawałka (Lengyelország) 6

5. Didier Deschamps (Franciaország) 5.67, Fatih Terim (Törökország) 5.67, Vicente Del Bosque (Spanyolország) 5.67, Andrea Iordanescu (Románia) 5.67, Martin Wilmots (Belgium) 5.67, Lars Lägerback (Izland) 5.67, Roy Hodgson (Anglia) 5.67, Antonio Conte (Olaszország) 5.67

17. Martin O'Neill (Írország) 5.33, Pavel Vrba (Csehország) 5.33

19. Fernando Santos (Portugália) 5

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz