"Semmi sem változott" - Storck három kérdést kapott a reptéren

Rövid sajtótájékoztatót tartott Bernd Storck a csapat landolását követően a repülőtéren.
Mokány Lajos 2016. szeptember 7., szerda 12:29
Rövid sajtótájékoztatót tartott Bernd Storck a csapat landolását követően a repülőtéren.
Szerző: Mokány Lajos 2016. szeptember 7., szerda 12:29

A sajtóeseményen három kérdésre volt lehetőség és idő, az alábbiakban az elhangzottakat közöljük.

A lefújás után már értékelte a csapat teljesítményét. Hogyan látja most az első selejtezőt?

Nem játszottunk jól, ezt tudjuk, ezt az öltözőben is elmondtam. A konklúzió az, hogy még jobban fel kell készülnünk a következő selejtezőre, mint erre. Ismertük a feröeri körülményeket, de ez nem lehet mentség, és el kell ismerni azt is, hogy ez nem volt egy fantasztikus nap a csapat életében. De tudjuk, mit kell tennünk, keményebben kell dolgozni a következő szint elérése érdekében. Nem vagyunk azon a fizikális szinten, mint korábban voltunk. Többen még csak kevés ideje vannak játékban, mivel a szezon elején járunk.

Az ellenfél a meccs előtt azt mondta, leginkább Bödétől tartanak, de ő ennek ellenére mégis kimaradt a csapatból.

Azt is mondták, hogy Szalai fantasztikus volt legutóbb, hiszen győztes gólt lőtt a két évvel ezelőtti mérkőzésen. Sok támadónk van, legalább öt lehetőségből kell kiválasztani a megfelelőt. Szerintem tettünk azért, hogy gólt szerezzünk, volt elég támadónk a pályán, a hajrában további csatárokat vetettünk be, de a csatáraink sincsenek azon az erőnléti szinten, mint előtte voltak. Nem játszottunk elég jól, nem találtuk az utat a kapuig, nem volt sok helyzetünk, de ez egy kemény ellenfél volt, amely megérdemli a tiszteletet.

Hogyan látja a csapat továbbjutási esélyeket az első kör után? Csökkentek?

Semmi nem változott ahhoz képest, amit korábban elmondtam. Nem idén fog eldőlni a továbbjutás sorsa, még ha a Svájc elleni mérkőzés nagyon fontos is lesz, de a következő év dönti majd el a nagy kérdéseket.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz