Rossi üzent és nem akar akadály lenni: "Kiderült, hogy nem tudjuk megcsinálni"

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a közösségi oldalán is levonta a tanulságokat a Wales elleni vereségből.
Dudás Gábor 2019. november 21., csütörtök 11:10
A magyar válogatott szövetségi kapitánya a közösségi oldalán is levonta a tanulságokat a Wales elleni vereségből.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 21., csütörtök 11:10

Mint ismeretes, Marco Rossi a Cardiffban 2-0-ra elveszített Eb-selejtetőt követően már jelezte, hogy ha szükséges, ő távozik a posztjáról. Szűk egy nappal később az MLSZ azonban tulajdoképpen megerősítette posztján a szövetségi kapitányt - Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke jelezte, hogy az olasz trénerrel képzelik el a folytatást is -, de korábban Csányi Sándor elnök is elmondta, hogy részéről akkor is Rossi marad a kapitány, ha nem jutunk ki az Eb-re.

A szakember most hivatalos Facebook-oldalán értékelte (magyar és angol nyelven) a Wales ellen történteket, és ezúttal is kijelentette, hogy addig ül a nemzeti csapat kispadján, amíg úgy érzi, szükség van rá.

"Ennyi vereség után (a tegnapelőtti volt a sorsdöntő) mindannyiunknak vállalnia kell a felelősségét. Mindannyiunknak, és ez természetesen rám is vonatkozik. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de megpróbáltuk. Az első félidőben jó volt a hozzáállásunk, de a másodikban kiderült, nem tudjuk megcsinálni. Tisztelem a játékosokat, a szurkolókat, és a stábot, és nem szeretnék senkit megtéveszteni. Még mindig van esélyünk a Nemzetek Ligájában, de mindannyian tudjuk, hogy egyáltalán nem lesz könnyű. Addig, amíg én ülök ezen a kispadon, mindig a legjobb tudásom szerint fogok dolgozni, de soha, SEMMILYEN ESETBEN SEM leszek akadály, amennyiben a munkámat nem fogadják el" - szólt Rossi üzenete.

https://www.facebook.com/marcorossi1964/photos/a.422848211417280/988600188175410/?type=3&theater

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Fradi
Wingo búcsúzik
Azok után, hogy a Fradi a hétvégén bejelentette Henry Wingo távozását, a játékos az Instagramon köszönt el a szurkolóktól. 3,5 év után igazol el.
Tovább az összes átigazoláshoz