Rossi Szoboszlai jövőjéről: "Minden vágya, hogy a Premier League-ben játsszon"

Marco Rossi szerint a lipcsei középpályás az angol és az olasz élvonalban is megállná a helyét már, miközben a válogatott előtt fényes jövő állhat.
Dudás Gábor 2022. október 8., szombat 9:25
Marco Rossi szerint a lipcsei középpályás az angol és az olasz élvonalban is megállná a helyét már, miközben a válogatott előtt fényes jövő állhat.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 8., szombat 9:25

Marco Rossi szövetségi kapitány az olasz areanapoli.it oldalának adott interjút, ahol a Serie A mellett a magyar válogatottról és Szoboszlai Dominikról is szót ejtett.

Amikor arról kérdezte a portál, hogy hogyan látja Szoboszlai jövőjét, a szakember így felelt:

Egy olyan labdarúgót látok, akinek minden vágya, hogy a Premier League-ben játsszon. Még csak 22 éves, de véleményem szerint készen állna már az olasz bajnokságra is

- mondta Rossi, aki a nagyszerű Nemzetek Ligája-szereplés után, a válogatott kapcsán igen optimista.

- Egy totális növekedési folyamatban vagyunk, még mindig sok lehetőségünk van a fejlődésre. Reméljük, hogy találunk néhány fiatal játékost, akik sikeresek lehetnek a csapattal. Korábban a FIFA ranglistáján az 52. helyen álltunk, most a 37.-ek vagyunk (sőt, azóta már a 36. pozíció a miénk - a szerk.). Különösen nagy örömünkre szolgált, hogy 4-0-ra nyertünk Anglia ellen. Nagyszerű munkát végzett a csapat és a stáb - tette hozzá a kapitány.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Minden, amit az Eb-selejtezők sorsolása előtt tudni kell - külön kalapba rakják az NL-döntősöket
Az azonos csoportban lévő csapatok oda-visszavágós rendszerben mérkőznek meg egymással, és mindegyik csoportból az első két helyezett kvalifikálja magát a 2024-es Európa-bajnokságra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz