Otigba: "Szó sincs reménytelenségről!"

A magyar válogatott hátvédje, Otigba Kenneth szerint a csapatnak folytatni kell a megkezdett munkát, ami nem tűnik reménytelennek a jövőre nézve.
Csakfoci Admin 2018. március 23., péntek 22:20
A magyar válogatott hátvédje, Otigba Kenneth szerint a csapatnak folytatni kell a megkezdett munkát, ami nem tűnik reménytelennek a jövőre nézve.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. március 23., péntek 22:20

Mint ismeretes, arcpirító 3-2-es vereséget szenvedett a magyar válogatott a kazahok ellen felkészülési mérkőzésen. A találkozó után a címeres mezben debütáló Otigba Kenneth értékelte a péntek esti meccset.

- Nem játszottunk jó mérkőzést, már az elején hibákból kaptunk gólokat, jobban oda kellett volna figyelnünk. Taktikailag nem követtük a ránk szabott utasításokat. A játékban, párharcokban rendre alul maradtunk az ellenféllel szemben. Próbáltunk harcolni is, a szünetben cseréltünk, de hadrendet nem tudtunk váltani. A második félidő már jobb volt, de a játék képével nem vagyok elégedett. Dolgozni kell tovább. Az első félidőt nehezen tudtuk feldolgozni, a második már kicsit jobb volt. Szó sincs reménytelenségről, harcolni fogunk tovább. Tudjuk, hogy az első mérkőzés nem úgy sikerült, de ettől már csak feljebb van - értékelt az M4 Sportnak Otigba Kenneth.

http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/leekens-kiakadt-nem-kellett-volna-karacsonyi-ajandekokat-osztogatni

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz