Enyhén szólva sem kezdte jól a magyar válogatott a kazahok elleni mérkőzést. A hatodik percben egy szöglet után nem tudtunk felszabadítani és Murtazajev közelről a kapuba lőtt.  Alig ocsúdtunk fel és jött a második: a védelem megint bizonytalan volt, Fiola eladta a labdát, Zainutdinov pedig 8 méterről a bal sarokba helyezett.

A 21. percben szépítettünk, Kleinheisler adott középre, Szalai 7 méteres lövése Malijról a kapuba pattant. Félórányi játék után egyenlíthettünk volna, Nikolics egy csel után 6 méterről lőtt, Erics azonban bravúrral védett. A 32. percben Ugrai 18 méteres löketét fogta meg a kapus. Az újabb magyar gól helyett azonban ismét a kazahok találtak be: egy balról jövő beadást követően Seidakhmet közelről könnyedén gurított a hálóba.

A második félidőre beállt Lovrencsics, Hangya és Németh Krisztián. Ebben a játékrészben sokáig nem történt semmi, a kazahok remekül tartották az eredményt, mi egy ideig a kapuig sem jutottunk el. A 68. percben azonban igen, Németh 15 méterről nagy gólt lőtt a bal sarokba.
A 76. percben Nikolicsot Böde váltotta, hatalmas ováció fogadta a Fradi támadóját, de ő sem tudott segíteni a mieinken, így Georges Leekens vereséggel debütált a magyar válogatott kispadján.

Magyarország – Kazahsztán 2-3 (Szalai 21., Németh 68., ill. Murtazajev 6., Zainutdinov 10., Seidakhmet 38.)