"Olyan volt, mint az Eb-n" - Szalai büszke a csapatra, Gera elérzékenyült

Szalai Ádám és Gera Zoltán értékelt a mérkőzés után.
admin 2016. október 7., péntek 21:07
Szalai Ádám és Gera Zoltán értékelt a mérkőzés után.
Szerző: admin 2016. október 7., péntek 21:07

 

A válogatott duplázó csatárát, Szalai Ádámot kérdezte a mérkőzés után az M4 Sport.

 - Nehéz mit mondani ilyen végkifejlet után... Az eredménytől függetlenül olyan meccs volt, mint amilyeneket az Eb-n játszottunk. Elkerülhető gólokat kaptunk. Le a kalappal a fiúk előtt, bár keserű a szánk íze, nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült a pontszerzés...
Az első félidőben is jól játszottunk, kis szerencsével előbb előnyt szerezhettünk volna. Aztán kicsit futottunk az eredmény után, de bátran játszottunk olyan játékosok ellen, akik hétről hétre a legmagasabb szinten bizonyítanak. Remélem, minél több tehetséges fiatal bukkan majd fel, akik átélhetik ezt a fantasztikus hangulatot, és beépülnek a válogatottba.
Mindenképp nyerni kell hétfőn Lettországban, összességében azt mondom, az elmúlt hónapok pozitívak a válogatott számára, még ha a 3-2 után furcsán is hangzik. Haladunk tovább ezen az úton.

Gera Zoltán, a nemzeti csapat rutinos vezére is nyilatkozott a csatorna kameráinak.

- Megvoltak azok a hibáink, amelyeket kíméletlenül kihasználtak a svájciak. Nagyon sajnálom a vereséget, jó meccset játszottunk, a győzelemre is volt esélyünk... Nehéz ezt megemészteni, de fel kell állni, hétfőn újabb esély adódik a bizonyításra. Nehéz ilyenkor mit mondani... - zárta szavait a csalódottságtól elérzékenyülő középpályás.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz