MLSZ: Kinevezték az utánpótlás-válogatottak szövetségi edzőit - itt a lista

Hat utánpótlás-válogatottunk szövetségi edzőjét jelentette be a Magyar Labdarúgó Szövetség.
Nyikes Zoltán 2020. július 10., péntek 21:27
Hat utánpótlás-válogatottunk szövetségi edzőjét jelentette be a Magyar Labdarúgó Szövetség.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 10., péntek 21:27

Péntek délután a Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos oldalán tette közzé, hogy a következő időszakban kik fogják irányítani az utánpótlás-válogatottakat.

A szövetség kiemeli, hogy rengeteg versenysorozat vár a fiatalabb korosztályokra az új idényben. Az első nemzetközi meccseket már augusztusban, az U19-es együttes játszhatja a tervek szerint, amely páros felkészülési találkozón fogadja Grúzia válogatottját. Ezzel már az Európa-bajnoki selejtezőre is készül a gárda, amelyet októberben, Norvégiában rendeznek.

Olvastad már?
Az MLSZ új sportigazgatója: "A klubvezetőknek komolyabban kell venniük az utánpótlást!" - a magyar foci programjának 8 pontja
Az MLSZ új sportigazgatója, Dr. Barczi Róbert egy háttérbeszélgetésen fejtette ki, mi lesz a szövetség és a saját legfontosabb feladata a következő években. A klubvezetőkkel az utánpótlás kiemelt fontosságát akarják megértetni, de maguk a csapatok is akkor részesülhetnek majd komolyabb összegekben - sőt, akár a licencek is múlhatnak rajta -, hogy milyen mértékben foglalkoztatják a fiatalokat.
Elolvasom

Az U17-es csapat pedig a hazai felkészülést követően Horvátországban vehet részt tornán a nyár végén, majd novemberben Luxemburgba utazhat az Eb-selejtezőre. A Gera Zoltán vezette U21-es válogatott valósszínűleg szeptember első napjaiban lép először pályára.

Az előttünk álló időszaktól a következő szakemberek fogják irányítani az utánpótlás-válogatottakat:

Belvon Attila U15

Sándor György U16

Szélesi Zoltán U17

Tímár Krisztián U18

Preisinger Sándor U19

Gera Zoltán U21

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz