Meglopták a magyar válogatott játékost a reptéren: "Egyetlen pozitív emlékem is eltűnt" – lapszemle

A horvátok elleni 3-0-ra elvesztett Európa-bajnoki selejtező után Vida Máté a közösségi oldalán posztolta, hogy mezt cserélt névrokonával, a vb-ezüstérmes Domagoj Vidával. Sokáig azonban nem örülhetett a különleges trikónak, néhány órával később ugyanis ellopták tőle a mezt.
Csakfoci Admin 2019. november 12., kedd 17:11
A horvátok elleni 3-0-ra elvesztett Európa-bajnoki selejtező után Vida Máté a közösségi oldalán posztolta, hogy mezt cserélt névrokonával, a vb-ezüstérmes Domagoj Vidával. Sokáig azonban nem örülhetett a különleges trikónak, néhány órával később ugyanis ellopták tőle a mezt.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 12., kedd 17:11

Szerettem volna mezt cserélni Domagoj Vidával, de a 3-0 után nem volt kedvem odamenni senkihez. Szerencsémre a horvát védő jött oda hozzám, és el is cseréltük a mezünket – kezdte Vida Máté a Blikknek.

A szlovákiai DAC labdarúgója az öltözőben el is csomagolta a relikviát. Mégis üres kézzel érkezett haza, útközben ugyanis eltűnt az elcserélt mez...

Szerintem Horvátországban, a reptéren lophatták el, bár ebben nem lehetek biztos. Amikor leszálltunk Pesten, akkor láttam, hogy ki van nyitva a táskám, azért gondolom, hogy még ott történhetett az incidens – mesélte a Blikknek a futballista, aki ekkor még nem tulajdonított nagy jelentőséget a dolognak, és nem ellenőrizte a táskája tartalmát.

Bevallom, láttam, hogy ki van nyitva a táskám, de nem is foglalkoztam vele, egyszerűen csak visszahúztam. Majd amikor Telkibe értünk, és elkezdtem kipakolni a cuccaimat, akkor vettem észre, hogy nincs meg az elcserélt mez. Mondtam is magamnak: szuper, a meccsel kapcsolatos egyetlen pozitív emlékem is eltűnt…

A labdarúgó azóta túltette magát a történteken. Bár a meznek lába kelt, a horvát védővel készített közös fotója azért megmaradt.

https://www.instagram.com/p/B3o2KuGgWYt/

Vida a lapnak elmondta, nem sokszor szokott mezt cserélni a mérkőzések után, ez az eset azért volt különleges, mert a névrokonával találkozott a pályán. A DAC focistája reméli, pályafutásuk során megmérkőzhet még Domagoj Vidával, s újra sort keríthetnek a mezcserére. Akkor talán nemcsak a fotó, de a trikó is megmarad.

Jó érzés volt, amikor odajött hozzám, hogy cseréljünk mezt, az pedig különösen vicces volt, amikor a vezetéknevünk miatt tesónak szólított. Bár a mezt ellopták, azért ez egy jó emlék marad – fogalmazott Vida.

TOVÁBB: A Blikk teljes cikke itt olvasható – kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz