Marco Rossit egy másik válogatott és két európai topligás klub is vinné - itt a kapitány reakciója

Igencsak megnőtt az érdeklődés Marco Rossi iránt, miután a szövetségi kapitány vezetésével a magyar válogatott a várakozásokon felüli eredményeket ért el az Európa-bajnokság legkeményebb csoportjában. Erről maga az olasz tréner beszélt hazájában.
Dudás Gábor 2021. július 1., csütörtök 13:37
Igencsak megnőtt az érdeklődés Marco Rossi iránt, miután a szövetségi kapitány vezetésével a magyar válogatott a várakozásokon felüli eredményeket ért el az Európa-bajnokság legkeményebb csoportjában. Erről maga az olasz tréner beszélt hazájában.
Szerző: Dudás Gábor 2021. július 1., csütörtök 13:37

A magyar válogatott két bravúros döntetlennel (Franciaország és Németország ellen) és egy szerencsétlen körülmények között, a hajrában kialakult Portugália elleni vereséggel (0-3) zárta a csoportküzdelmeket az Eb-n.

A várakozásokon felüli szereplés miatt komolyan megnőtt az érdeklődés Marco Rossi szövetségi kapitány iránt, erről ő maga nyilatkozott az olasz Calciomercatónak.

Kaptam egy fontos ajánlatot egy anyagilag igen érdekes helyről, egy válogatottól. Valamint volt pár beszélgetésem két olyan klubbal is, amelyek egy európai topligában szerepelnek, megkérdeztek, hogy elérhető lennék-e számukra. De a célom az, hogy a 2022-es világbajnokság selejtezőinek végéig én maradjak a magyar szövetségi kapitány.

Ez az én álmom és az egyetlen olasz segítőmé, Cosimo Inguscióé is, akivel már 9 éve, a Honvédnál töltött időszakom óta együtt dolgozunk

- mondta a megkeresések kapcsán Rossi.

Olvastad már?
Eb 2020: Öt olasz a torna álomcsapatában, Ronaldo kimaradt - az összes hír az Európa-bajnokságról itt!
Június 11. és július 11. között, 12 UEFA-tagország 11 városában - köztük Budapesten - rendezik meg a 2020-ról idénre halasztott labdarúgó Európa-bajnokságot, amelyen a magyar válogatott is részt vesz. A csakfoci.hu részletesen foglalkozik az Eb-vel és minden vele kapcsolatos hírrel Eb-rovatában!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz