Maradona fiának a magyar válogatott volt az Eb meglepetése: "Senkitől sem féltek"

Diego Maradona Junior dicsérő szavakkal illette a mieinket az Európa-bajnokságon mutatott produkciójuk és rendkívül bátor játékuk miatt.
Dudás Gábor 2021. július 2., péntek 16:42
Diego Maradona Junior dicsérő szavakkal illette a mieinket az Európa-bajnokságon mutatott produkciójuk és rendkívül bátor játékuk miatt.
Szerző: Dudás Gábor 2021. július 2., péntek 16:42

Diego Maradona Junior, a tavaly novemberben elhunyt futballikon 34 éves fia egy nápolyi rádióadónak dolgozik és a lengyel sport.se.pl oldalának adott interjút, amelyben a jelenleg is zajló Európa-bajnokság kapcsán fejtette ki véleményét.

És a magyar válogatott kapcsán igen pozitív véleményt fogalmazott meg, amikor arról kérdezték, melyik csapat okozta számára a legnagyobb meglepetést.

Ami az abszolút pozitív oldalt illeti, az számomra a magyar válogatott teljesítménye volt. A halálcsoportban szerepeltek, de nem ijedtek meg a végső győzelemre is esélyes riválisoktól. Közel jártak ahhoz, hogy megverjék a németeket és nagyon sajnáltam, hogy végül nem sikerült nekik. Az olasz edzőjük, Marco Rossi nagyszerű munkát végzett, mert egy olyan rendkívül bátor együttest rakott össze, amely senkitől sem félt. Ez látszott a magyarok valamennyi találkozóján

- mondta Maradona fia, akit a franciák és a németek is megleptek korai kiesésükkel.

Olvastad már?
Eb 2020: Öt olasz a torna álomcsapatában, Ronaldo kimaradt - az összes hír az Európa-bajnokságról itt!
Június 11. és július 11. között, 12 UEFA-tagország 11 városában - köztük Budapesten - rendezik meg a 2020-ról idénre halasztott labdarúgó Európa-bajnokságot, amelyen a magyar válogatott is részt vesz. A csakfoci.hu részletesen foglalkozik az Eb-vel és minden vele kapcsolatos hírrel Eb-rovatában!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz