Magyarországon maradna végleg az NB I legrégebbi szlovák játékosa: "A szlovák válogatott remek, de nem jobb, mint a magyar"

Tomás Tujvel, a MOL Vidi szlovák kapusa immáron tizedik éve véd az NB I-ben és karrierje lezártát követően is Magyarországon akar maradni. Szerinte nincs esélyese a ma esti szlovák-magyarnak.
Dudás Gábor 2019. március 21., csütörtök 11:35
Tomás Tujvel, a MOL Vidi szlovák kapusa immáron tizedik éve véd az NB I-ben és karrierje lezártát követően is Magyarországon akar maradni. Szerinte nincs esélyese a ma esti szlovák-magyarnak.
Szerző: Dudás Gábor 2019. március 21., csütörtök 11:35

A nyitrai születésű Tomás Tujvel 2009-ben került Magyarországra, illetve az NB I-be, azóta a Vidi, a Kecskemét, a Mezőkövesd és újra a Vidi mezét viselhette - miközben tett egy dunaszerdahelyi "kitérőt" is.

A 35 éves kapus olyannyira megkedvelte hazánkat, hogy úgy tervezi, nem is hagyja el Magyarországot visszavonulását követően sem.

- Valahogy úgy alakult, hogy a karrierem során szinte csak magyar klubokban védtem. És nagyon meg is tetszett az itteni élet, megtanultam a nyelvet is. Úgy érzem, hogy a visszavonulásom után sem megyek vissza Szlovákiába, hanem maradok Magyarországon - mondta az SME-nek, az egyik legolvasottabb szlovák napilapnak a kétszeres NB I-es bajnok Tujvel, hozzátéve, hogy valósággal lenyűgözték az utóbbi években épült magyar stadionok is.

A fehérváriak hálóőre a ma esti szlovák-magyar Eb-selejtező előtt elmondta, hogyan látja az esélyeket:

- A szlovákoknak remek csapatuk van, de nem merném azt mondani, hogy jobbak, mint a magyarok - fogalmazott Tujvel.

Olvastad már?
Molinóval fogadták szurkolóink a csapatot, közös sál is készült a meccsre – minden hír a szlovák-magyar Eb-selejtezőről itt!
20:45-től csap össze egymással Szlovákia és Magyarország labdarúgó-válogatottja Nagyszombatban, Európa-bajnoki selejtezőn. Minden hír a meccs előkészületeiről itt!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz