Fotó: mlsz.hu

Magyar-szerb: "A döntetlen lett volna a reális eredmény", "Nem a helyzetek számával volt a baj" - a mieink értékelései

Így értékelte a Magyarország-Szerbia (0-1) felkészülési mérkőzést Sallai Roland, Schäfer András és Botka Endre.
Nyikes Zoltán 2022. március 25., péntek 8:30
Fotó: mlsz.hu
Így értékelte a Magyarország-Szerbia (0-1) felkészülési mérkőzést Sallai Roland, Schäfer András és Botka Endre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. március 25., péntek 8:30

Sallai Roland: – Jó meccset játszottunk, itt is-ott is voltak helyzetek, a döntetlen igazságosabb lett volna, de kedden megpróbálunk javítani. Kialakítottunk egy-két nagy helyzetet, amiből gólt, gólokat kellett volna szereznünk, ez sajnos ma így sikerült. A szerbek jól járatták a labdát, köztudott, hogy klasszis játékosaik vannak, nehéz dolgunk volt elöl, de így is szép helyzeteket tudtunk kialakítani. A csapatot kell fókuszba tenni, visszanézzük ezt a meccset, kielemezzük a hibákat és megpróbáljuk kijavítani őket. (M4 Sport)

Schäfer András: – Sajnos így sikerült, ez most egy ilyen nap volt. Nagyon rossz szájízzel hagyjuk el így az Arénát. Kaptunk egy szerencsétlen gólt, mi meg nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Szeretnénk megköszönni a szurkolóknak, mert ismét fantasztikus hangulatot varázsoltak, ki-ki meccset játszottunk. Jó csapat ellen játszottunk egy jó meccset – mondta, majd kitért a kapufájára is. – Nyilván van ilyen, ez most még egy napig a fejemben lesz, de aztán péntektől már csak az Észak-Írország elleni meccsre koncentrálunk, ott javítani szeretnénk. Ha megnézzük, nyilván mindig lehetne a csapatnak több helyzete, de nem a helyzetek számával volt a baj, hanem nem voltunk elég pontosak a végén, ők meg egy szerencsés gólt találtak. Nekik sem volt sokkal több helyzetük, mint nekünk, ilyen a futball. (M4 Sport)

Botka Endre: – Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapat ellen játszunk, hiszen vb-résztvevők. Ennek ellenére nem játszottunk rosszul, voltak helyzeteink, a döntetlen lett volna a reális eredmény. Nem gondolom, hogy bármi probléma lett volna a hátsó sor összeszokottságával. Nem emlékszem, hogy ebben a formációban játszottunk-e már, de mindenki tudja, mit kell csinálnia, nem volt ebből probléma. A ki nem kényszerített hibákból volt több, az olyan passzokból, amiket eddig gond nélkül megoldottunk. Egy kicsit nehézkesen tudtuk járatni a labdát, de építkezni kell tovább. A második félidőben már ők sem jöttek annyira ránk, mint az elején, ott már jobban találtuk a szabad embereket és ezáltal többet tudtuk váltani az oldalakat. (M4 Sport)

Olvastad már?
Rossi: "A mérkőzés vége előtt is megvolt az egyenlítési esélyünk" - a kapitány szerint nincs miért szégyenkeznie a csapatnak
Marco Rossi a mérkőzést követő értékelésében kitért arra is, milyennek látta az újoncok teljesítményét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz