Fotó: mlsz.hu

Magyar gól is lehet a forduló legszebbje az UEFA-nál - itt lehet szavazni

Gazdag Dániel remek támadás végén szerzett találata nyerheti meg az UEFA különversenyét.
Budai László 2022. június 15., szerda 15:38
Fotó: mlsz.hu
Gazdag Dániel remek támadás végén szerzett találata nyerheti meg az UEFA különversenyét.
Szerző: Budai László 2022. június 15., szerda 15:38

A magyar válogatott negyedik, Angliának lőtt gólja, a remek támadás és Nagy Ádám-passz után szerzett Gazdag Dániel-találat is lehet a forduló legszebbje az UEFA-nál.

Gazdagnak a korábbi újpesti légiós, az északmacedón Enis Bardhi szabadrúgásgóljával, a holland Noa Lang és az azeri Mahir Emreli találatával kell versenyeznie.

Szavazni itt, az adott gól alatt található “Vote” gombra kattintással lehet.

Olvastad már?
A Liverpool ikonja kiakadt: "Pofa be, bohócok!"; Szalai Ádám: "A közönség nem ült fel a provokációra" - reakciók az angol-magyar után
Magyarország 4-0-s, angliai győzelme után a magyar és az angol válogatottnál is értékelték az összecsapást. Szalai Ádám a magyar szurkolókat emelte ki, a Liverpool ikonja, Jamie Carragher pedig azokra az angol drukkerekre támadt, akik a "nem tudod, mit csinálsz" rigmussal tüntettek Gareth Southgate ellen az összecsapás után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz