Magyar-észt: "Bödézést" megtorló játékvezető fújja a sípot – hivatalos

Albán játékvezetői hatost küld az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a november 15-i Magyarország-Észtország Nemzetek Ligája-mérkőzésre – olvasható az UEFA hivatalos oldalán.
Csakfoci Admin 2018. november 12., hétfő 15:44
Albán játékvezetői hatost küld az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a november 15-i Magyarország-Észtország Nemzetek Ligája-mérkőzésre – olvasható az UEFA hivatalos oldalán.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 12., hétfő 15:44

A találkozó játékvezetője a 34 éves albán Enea Jorgji lesz, aki három évvel ezelőtt a Birkirkara-West Ham (1-0) Európa Liga második selejtezőkörének második meccsén nem sokkal az első félidő lefújása előtt kiállította az angolok hátvédjét, James Tomkinst.

Az akkor 26 éves védő a 42. percben kapu előtti dulakodás közben földre vitte máltai ellenfelét, majd némi késéssel a bíró felmutatta neki a piros lapot.

Legutóbb hasonló mozdulatot Bödétől láthattunk a norvégok elleni (2-1) Eb-pótselejtezőn, aki a nyakánál fogva eldobta Hovlandot és ezért sárgát kapott.

Jorgji két segítője a honfitársa Ridiger Çokaj és Ermal Barushi lesz az oldalvonal mellett. Eldorjan Hamiti és Kridens Meta az alapvonalak mögött, a negyedik számú játékvezetői teendőket Rejdi Avdo látja el a csütörtöki Nemzetek Ligája-meccsen. Az UEFA küldöttje a dán Jan Damgaard, a játékvezető-ellenőr pedig a svéd Christer Fällström lesz.

Érdekesség, hogy az albán spori vezette 2016 júniusában a Videoton-Zaria Balti (3-0) EL-selejtező első meccsét, amelyben Kovácsik Ádám és Pátkai Máté is pályára lépett és ők ott vannak a magyarok 26 fős keretében.

Olvastad már?
Az eltiltott Rossi: "Még jobbak is lehetnek nélkülem a játékosok" – megsérült a válogatott védelmének alapembere is
A magyar válogatott szövetségi kapitánya beletörődött az egymeccses eltiltásába. Marco Rossi szerint nem lesz gond az észtek és a finnek ellen, habár a két meccsen Sallai Roland és Fiola Attila sérülés miatt nem lehet ott a keretben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz