Lang: "Volt három helyzetem, abból minimum egyet be kell verni, és akkor nem így beszélgetünk"

Válogatottunk hátvédje szerint a helyzetek alapján meg is fordíthattuk volna a finnországi Nemzetek Ligája-mérkőzést, de ilyen szinten nem szabad kihasználatlanul hagyni a lehetőségeket.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 8., szombat 22:17
Válogatottunk hátvédje szerint a helyzetek alapján meg is fordíthattuk volna a finnországi Nemzetek Ligája-mérkőzést, de ilyen szinten nem szabad kihasználatlanul hagyni a lehetőségeket.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 8., szombat 22:17

- Nem kezdtük jól a meccset, tényleg jött a hidegzuhany a hetedik percben, de... Ha felállsz és labdát próbálsz birtokolni, akkor széles vagy. Ha labdát vesztesz, akkor jönnek a meleg dolgok, és az első 15 percben kettőből egy ilyet kihasználtak, amivel be is hozták a meccset - nyilatkozta a Finnországban 1-0-ra elveszett Nemzetek Ligája-meccs lefújása után a találkozót végigjátszó Lang Ádám az M4 Sportnak.

Pozitívum, hogy voltak helyzeteink, személy szerint nekem is volt három, abból minimum egyet be kell verni, és akkor nem így beszélgetünk a mérkőzés után. A végén már mindent egy lapra feltéve támadtunk, kifejelték, kontráztak, ennek tudható be, hogy kapufát lőttek a végén, nem annak, hogy szervezetlenek lettünk volna.

Ilyen szinten ezeket a helyzeteket meg kell büntetni, be kell verni, meg is fordíthattuk volna a mérkőzést. Akkor a vége is máshogy alakul, nekik kell támadni, mi tudunk védekezni, kontrázni. Meg vannak az okai, hogy miért történt ez az egész, de készülünk a következő meccsre, a görög  meccs lebeg a szemünk előtt - mondta a Kolozsváron futballozó Lang Ádám.

Olvastad már?
Rossi a válogatott veresége után: "Elsősorban enyém a felelősség, de jobb eredményt érdemeltünk volna"
Marco Rossi szerint nehéz elérni, hogy rögtön minden sikerüljön, viszont úgy érzi, mindent megtettek a játékosok, és nem szabad leszegniük a fejüket a finnországi vereség után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz