Kitiltották az összes focimeccsről a társát megütő magyar szurkolót - videó

Többször megütötte nézőtársát egy magyar szurkoló a júniusi magyar-portugál Eb-mérkőzés kezdete előtt, az ügyészség pedig bíróság elé állította tette miatt.
Dudás Gábor 2021. augusztus 31., kedd 21:21
Többször megütötte nézőtársát egy magyar szurkoló a júniusi magyar-portugál Eb-mérkőzés kezdete előtt, az ügyészség pedig bíróság elé állította tette miatt.
Szerző: Dudás Gábor 2021. augusztus 31., kedd 21:21

A vádlott a magyar-portugál Eb-mérkőzés kezdete előtt megütött egy másik szurkolót. A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a bántalmazót gyorsított eljárásban, eredményesen állította bíróság elé - derül ki a Fővárosi Főügyészség sajtóközleményéből.

A magyar férfi 2021. június 15-én a XIV. kerületi Puskás Arénában megrendezett Magyarország-Portugália Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésen nézőként vett részt. A meccs kezdete előtt, a lelátón szóváltásba keveredett egy másik magyar férfival, majd ököllel kis- és közepes erővel, többször megütötte a másik férfi arcát, aki emiatt könnyű sérüléseket szenvedett, csak a sértett társaságában tartózkodó személyek fellépése miatt hagyott fel a férfi a bántalmazással.

A Budapesti XIV. és XVI. kerületi Ügyészség a bántalmazást beismerő férfit "nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt a mai napon, gyorsított eljárás keretében, bíróság elé állította.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság váddal egyezően bűnösnek mondta ki a férfit, és ezért őt 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, és 1 évre eltiltotta a futballszövetségek által rendezett sportrendezvények látogatásától."

Az ítélet jogerős.

A bántalmazást egy biztonsági kamera felvétele is bizonyította:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz