Kiderült. melyik válogatott ellen búcsúzik Király és Juhász

Rangos ellenfél érkezik.
Csakfoci Admin 2016. október 12., szerda 16:06
Rangos ellenfél érkezik.
Szerző: Csakfoci Admin 2016. október 12., szerda 16:06

 

Válogatottunk november 13-án játssza idei utolsó vb-selejtező mérkőzését, az ellenfél az andorrai csapat lesz a Groupama Arénában. Két nappal később, november 15-én szintén pályára lép a válogatott, mégpedig a svédek ellen, ugyancsak a Groupama Arénában. A mérkőzés megfelelő alkalom lesz arra, hogy méltóképpen búcsúztassuk el a közelmúlt emblematikus labdarúgóit, akik visszavonulnak a válogatottól. 

A svédek elleni találkozó - amellett, hogy az utóbbi évtized meghatározó labdarúgóinak a búcsújátéka lesz - fontos állomása a magyar csapat felkészülésének is. Bernd Storck szövetségi kapitány kifejezetten erős ellenfelet keresett erre az időpontra, és az idei Európa-bajnokságon is szereplő skandináv együttes megfelel ennek a kritériumnak.

Bernd Storck kiemelte: a svédek elleni találkozó fontos szakmai célokat szolgál, hiszen a tavaszi vb-selejtezőkre való felkészülés, valamint a fiatal labdarúgók beépítése szempontjából minden egyes felkészülési mérkőzésnek komoly szerepe van.

A svéd válogatott jó formában szerepel az ősszel, három forduló alatt megszerzett hét pontjával vezeti csoportját, holtversenyben a franciákkal. A mieink elleni mérkőzés előtt négy nappal, november 11-én éppen Franciaországban játszik vb-selejtezőt a Janne Anderson vezette skandináv együttes.

(mlsz.hu)

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz