Ijesztő: Ollózás és gólpassz után vitték éjjel koponya-CT-re a magyar U19 tehetségét - videó

Csereként állt be, öt perc múlva sokba került egy látványos mozdulata, de kisebb agyrázkódással is győztes gólt készített elő, mielőtt lecserélték volna - Kiss Tamás meccse a szlovénok ellen a kórházban végződött.
Dudás Gábor 2018. október 11., csütörtök 9:54
Csereként állt be, öt perc múlva sokba került egy látványos mozdulata, de kisebb agyrázkódással is győztes gólt készített elő, mielőtt lecserélték volna - Kiss Tamás meccse a szlovénok ellen a kórházban végződött.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 11., csütörtök 9:54

Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar U19-es válogatott szerdán, a Hidegkuti Nándor Stadionban 2-1-re legyőzte Szlovéniát a hazai rendezésű Eb-selejtezőtorna első mérkőzésén. A mieink Szoboszlai és Schön remek góljával fordítottak azután, hogy a 14. percben még a vendégek szerezték meg a vezetést.

A 66. percben esett győztes találatot megelőzően Schön a Puskás Akadémia játékosától, Kiss Tamástól kapott remek gólpasszt (mint ahogy az egész akció nagyszerű volt), ami amiatt is igen érdekes, hogy Kiss ekkor már közel sem 100 százalékos állapotban futballozott.

A 63. percben a Szombathelyen nevelkedett szélső látványos mozdulattal akart a kapuba ollózni, de rosszul ért talajt, az esés miatt az 58. percben, csereként beállt fiatal futballista nem is érezte jól magát, majd a 83. percben le is hozták a pályáról. A meccset követően a Heim Pál Kórházba vitték, ahol koponya-CT vizsgálata is volt. Szerencsére komolyabb gondot nem állapítottak meg, "csak" enyhe agyrázkódása van Kissnek, aki ebben az állapotban is gólpasszig jutott tehát.

A jelenet, majd a gólpassz 0:47-től:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz