Gulácsi: "Évek óta győzködtem Willit, aki a védelem stabilitásában nagy segítségünkre lesz"

Gulácsi Péter sokáig győzködte a lipcsei csapattársát, Willi Orbant, hogy húzza magára a magyar válogatott mezét. A 28 éves kapus szerint a védelem stabilitásában hasznára válhat a nemrég honosított védő játéka.
Csakfoci Admin 2018. október 10., szerda 12:30
Gulácsi Péter sokáig győzködte a lipcsei csapattársát, Willi Orbant, hogy húzza magára a magyar válogatott mezét. A 28 éves kapus szerint a védelem stabilitásában hasznára válhat a nemrég honosított védő játéka.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 10., szerda 12:30

Nem kis mértékben köszönhető Gulácsi Péternek, hogy az RB Leipzig csapatkapitánya, Willi Orban pénteken Görögország ellen már a magyar válogatott mezét húzhatja magára. A Bundesliga-kapus nyilatkozott a válogatott szünetre készülve.

Ezúttal már társaságban megy a reptérre Gulácsi Péter, aki így újszerű „problémával” kell, hogy szembenézzen.

Elég vicces, hogy most már össze kell beszélnünk, hogy melyik géppel menjünk, de persze Willivel nem nehéz egyeztetni. Örülök neki, hogy a magyar válogatottat választotta, mert ő egy nagyszerű játékos. Fantasztikus, hogy ilyen futballistája lehet Magyarországnak. Az utóbbi hetekben nagyon fel volt dobva, hogy jöhet hozzánk – idézi az rblive.de a 28 éves kapust.

Orban nagy döntéséről is szó esett.

Évek óta győzködtem Willit. Látta az előző két mérkőzésünket, és különösen a Görögország elleni tetszett neki. Sokat meséltem neki, amikor kérdezte, hogy nálunk mi hogy megy.

Végül elmondta, véleménye szerint milyen szerepet szánhat Marco Rossi a honosított bekknek.

Remek edzőnk van, aki azonnal vezetőként számít a magasan jegyzett bajnokságokból érkező játékosokra. Fegyelmezettek vagyunk a labda nélkül. Ami nálunk más, mint a Lipcsénél, az az, hogy nem gyakorolunk nyomást a labdára. A védelem stabilitása persze fontos, ebben nagy segítségünkre lesz Orban.

Olvastad már?
Rossi a legerősebb válogatottat küldheti ki a görögök ellen
Sérült és eltiltott sincs a keretben, egyelőre ideális a helyzet a nemzeti csapatnál a pénteki, Görögország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz