A Gera gólja miatt nyafogó svájci: "Jobb csapatunk van, mint a magyaroknak, de..."

Xherdan Shaqiri szerint szerencsére csak mindenki más beszél a portugál meccsről Svájcban, miközben a válogatottjuknál csak a szombati, Magyarország elleni, keménynek ígérkező találkozó jár a fejekben.
Dudás Gábor 2017. október 5., csütörtök 14:25
Xherdan Shaqiri szerint szerencsére csak mindenki más beszél a portugál meccsről Svájcban, miközben a válogatottjuknál csak a szombati, Magyarország elleni, keménynek ígérkező találkozó jár a fejekben.
Szerző: Dudás Gábor 2017. október 5., csütörtök 14:25

Xherdan Shaqiri neve nem csak kiváló képességei, góljai, sikeres karrierje (többek között Bajnokok Ligáját is nyert már pályafutása során) vagy éppen a múlt őszi, budapesti selejtezőn mutatott játéka miatt ismert Magyarországon, de ő volt az, aki a 2016-os Eb végén nehezményezte, hogy a szurkolók szavazatai alapján nem az ő ollózós gólja, hanem Gera Zoltán, a portugál kapuban elhelyezett nombája lett a torna legszebb találata. Később egyébként Shaqirit az UEFA már megvigasztalta, hiszen az európai szövetség szakértői bizottsága a svájci támadó találatát választotta meg az Eb legszebb góljának.

A Stoke City – korábban a Basel, a Bayern és az Inter – játékosa a szombati, Svájc-Magyarország világbajnoki selejtező kapcsán ismét a magyar válogatottról beszélt, ezúttal azonban pozitívabb szövegkörnyezetben, a Blicknek.

- Csalódás lenne, ha végül pótselejtezőkre kényszerülnénk, de hát ilyen a foci. Két kemény meccs vár még ránk. Magyarországon már megtapasztalhattuk, hogy milyen nehéz csatázni ezzel a csapattal. Otthon játsszunk majd, jobbak is vagyunk, de a magyaroknak is vannak jó futballistáik. Mindent bele kell majd adnunk ahhoz, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Szerencsére csak az újságírók akarnak állandóan a portugálok elleni meccsről beszélni, a mi fejünkben még csak a magyar válogatott jár – fűzte hozzá a 25 éves és 64-szeres válogatott szélső.

12-szeres pénzt ér a magyar bravúr Svájcban - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz