A Fradi portugálja figyelmeztette CR-éket: „A magyarok nem olyanok, mint Feröer”

Rui Pedro szerint az első gólig biztos, hogy kemény mérkőzés vár a portugálokra.
Budai László 2017. szeptember 2., szombat 16:16
Rui Pedro szerint az első gólig biztos, hogy kemény mérkőzés vár a portugálokra.
Szerző: Budai László 2017. szeptember 2., szombat 16:16

A Ferencváros portugál labdarúgóját, Rui Pedrót is megkérdezték a vasárnapi, Magyarország-Portugália vébé-selejtező kapcsán. A középpályás az rr.sapo.pt honlapnak adott nyilatkozatában óvatosságra intette honfitársait.

- Nagyon nagy lelkesedést érzek a magyarok részéről, hiszen az Európa-bajnok ellen játszanak. Ez teljesen más mérkőzés lesz, mint a feröeriek ellen volt. A magyarok ellen játszani sokkal komplikáltabb. Mindenki az Eb-ranyérmest akarja legyőzni, és ezzel ők sincsenek másképp.

Tudják, hogy Cristiano Ronaldo remek formában érkezik, ezért biztos, hogy külön „törődést” kap majd a védőktől, és nagyon odafigyelnek rá. Magyarország a végsőkig küzdeni fog. Leginkább az első gólig lehet nagyon nehéz a meccs, hiszen amíg 0-0 az állás, rendkívül motiváltak lesznek a hazaiak. Ha nyugodtak leszünk, gyorsan járatjuk a labdát, és korán gólt szerzünk, akkor könnyebb lehet a találkozó

- nyilatkozta Rui Pedro. A portugálok cikkükben megjegyezték, hogy a mieink sztárja, Dzsudzsák Balázs jó formában várja a találkozót, Gera Zoltán azonban nem játszhat az összecsapáson.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz