Erre senki sem számított: három szlovák is lemondta a válogatottságot – köztük a csapatkapitány

Váratlan bejelentések: a pénteki nap folyamán három játékos is jelezte, hogy a továbbiakban nem kíván szerepelni az Eb-selejtezős csoportellenfelünknél.
Nyikes Zoltán 2019. február 23., szombat 14:11
Váratlan bejelentések: a pénteki nap folyamán három játékos is jelezte, hogy a továbbiakban nem kíván szerepelni az Eb-selejtezős csoportellenfelünknél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 23., szombat 14:11

Sokkoló napjuk lehetett a szlovák labdarúgás szerelmeseinek, a válogatott három játékosa ugyanis néhány óra leforgása alatt bejelentette, hogy lemondja a nemzeti csapatban való szereplését.

A 34 éves csapatkapitány, Martin Skrtel a közösségi oldalán számolt be az elhatározásáról, míg a Marseille 33 éves védője, Tomas Hubocan és a szintén 33 esztendős támadó, a Cipruson légióskodó Adam Nemec sem áll a továbbiakban a válogatott rendelkezésére.

Martin Skrtel bejelentése érte a legváratlanabbul a szlovákokat, a korábban a Liverpoolban is megforduló rutinos hátvéd a közösségi oldalán indokolta meg a döntését.

Nem volt egyszerű meghozni ezt a döntést, de átgondoltam a dolgot és úgy látom, most jött el a megfelelő idő. Meggyőződésem, hogy az előttünk álló selejtező-sorozatot már nem fejezném be, ezért úgy korrekt, ha két-három meccs lejátszása helyett inkább ezt a döntést hozom.

A Fenerbahce labdarúgója 102 alkalommal ölthette magára a szlovák válogatott mezét, Hubocan 62-szer lépett pályára a nemzeti csapatban, míg Nemec 41-szer kapott lehetőséget hazája legjobbjai között.

A magyar válogatott az Európa-bajnokság selejtezőjének E-csoportjában március 21-én látogat Szlovákiába, míg a visszavágóra szeptember 9-én kerül sor.

https://www.instagram.com/p/BuMVM0FFpKS/

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz