Hivatalos: Elkészült a magyar-szlovén közös rendezésű Eb-selejtező csoportbeosztása

Kedden a svájci Nyonban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kisorsolta az U21-es Eb-selejtezőinek csoportbeosztását. A két év múlva esedékes kontinenstornát Magyarország és Szlovénia rendezi közösen.
Csakfoci Admin 2018. december 11., kedd 13:29
Kedden a svájci Nyonban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kisorsolta az U21-es Eb-selejtezőinek csoportbeosztását. A két év múlva esedékes kontinenstornát Magyarország és Szlovénia rendezi közösen.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 11., kedd 13:29

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a szlovénokkal rendezünk U21-es Európa-bajnokságot, a döntőt Magyarországon fogják megrendezni. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kedden kisorsolta a selejtező csoportbeosztását. A sorsoláson az 53 európai válogatottat hat kiemelési kalapból nyolc- és egy ötcsapatos csoportba sorsolták.

A kilenc csoportgyőztes kijut az Európa-bajnokságra, míg a két legjobb csoportmásodik közül majd az egyik rájátszás útján kvalifikálja magát a kontinenstornára.

A selejtezősorozat 2019 márciusában fog kezdődni, 2020 októberében pedig az utolsó fordulókra kerül sor. A rájátszás 2020 novemberében lesz esedékes, valamint az Európa-bajnokság 2021 júniusában kezdődik, amelynek Magyarország és Szlovénia ad otthont.

Olvastad már?
Hivatalos: A szlovénokkal rendezünk U21-es Eb-t – nálunk lesz a döntő
Az UEFA végrehajtó bizottsága mai ülésén úgy döntött, hogy Magyarország és Szlovénia rendezheti közösen a 2021-es U21-es Európa-bajnokságot.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz