Fotó: www.mlsz.hu

Dzsudzsák biztos benne, hogy 3 ponttal térünk haza Walesből; Szoboszlai: "Nem lehetnek kifogások..."

Az Uruguay elleni pénteki stadionavatót követően a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs úgy érezte, ha pontosabbak vagyunk, akár 2-2 is lehetett volna a végeredmény. Középpályásunk, Szoboszlai Dominik szerint minden egyes játékosnak energiát fog adni a keddi meccsre az, hogy a Puskás Arénában játszhatott. Értékelések.
Nyikes Zoltán 2019. november 16., szombat 10:50
Fotó: www.mlsz.hu
Az Uruguay elleni pénteki stadionavatót követően a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs úgy érezte, ha pontosabbak vagyunk, akár 2-2 is lehetett volna a végeredmény. Középpályásunk, Szoboszlai Dominik szerint minden egyes játékosnak energiát fog adni a keddi meccsre az, hogy a Puskás Arénában játszhatott. Értékelések.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 16., szombat 10:50

Dzsudzsák Balázs: – Amikor van négy nap a következő meccsig, akkor teljesen normális, ha ezt a meccset így hozzuk le. Voltak nehéz periódusaink, de így, hogy 0-2 után visszajöttünk a meccsbe és bátrabban futballoztunk, voltak azért pozitívumok is. Jó, hogy egy topcsapat ellen játszottunk és egy ilyen főpróbánk volt a sorsdöntő Eb-selejtező előtt. Amit ma produkáltak a szurkolók.... 0-2-nél megint éreztünk egy olyan erőt, pozitív energiát a lelátóról, ami felébresztette a csapatot, akkor kezdtünk el karakteresebben focizni és volt önbizalmunk a támadásoknál, aminek gól lett az eredménye.

Ha pontosabbak vagyunk, akkor akár 2-2 is lehetett volna, hiszen nekem is volt egy szabadrúgásom, Szoboszlainak pedig egy beadása, amiről Szalai alig maradt le.

A második félidőben sokkal masszívabbak voltunk, nem tudtak annyiszor mögénk kerülni, fel mertük vállalni azt, hogy előre felé védekezünk. Ebből sokkal több kell kedden és sokkal erőszakosabbnak kell lennünk. Nem szeretek üzengetni a szurkolóknak, de azt megígérhetem, hogy kedden a szívünket-lelkünket kitesszük és nagyon remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy három ponttal térünk haza.


Szoboszlai is megköszönte a szurkolók támogatását. Fotó: www.mlsz.hu

Szoboszlai Dominik: – Úgy mentem fel a pályára, hogy "Húha!", majd ugyanígy jöttem le. De hála Istennek nem ez az első nagy stadion, ahol játszottam. Az első Magyarországon, és az első olyan, hogy 67 ezer ember mögöttünk állt. Mindenkinek köszönjük, hogy kilátogatott és ilyen hangulatot alakítottak, de ezt a meccset most el kell felejtenünk, tanulni kell belőle és keddre kell koncentrálni. Akinek nem ad elég energiát ez a staidon, az nem tudom, micsoda...

Minden egyes játékosnak energiát fog adni az, hogy itt játszottunk, látták, hogy milyen lenne, ha kijutnánk az Eb-re,

kedden pedig azért játszunk, hogy kijussunk. Sajnos Zsolt (Kalmár Zsolt - a szerk.) is kidőlt, jobbulást neki és Willinek (Willi Orbán - a szerk.) is, de ezek a sérülések nem lehetnek kifogások. Akik megkapják az esélyt Walesben, mindent meg kell tenniük azért, hogy itthon játszhassunk nem egy, hanem több meccset az Eb-n.

Olvastad már?
Válogatott: Kiderült, mennyire súlyos Kalmár sérülése - itt a pontos diagnózis
A péntek éjszakai MRI-vizsgálatokat követően kiderült, hogy hónapokra kidőlt a dunaszerdahelyiek légiósa.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz