Az orosz kapitány: "Nagy árat fizettünk azért, hogy kiengedtünk a magyarok ellen" - egy furcsa felvetésre is válaszolt

Sztanyiszlav Csercseszov, az orosz válogatott szövetségi kapitánya szerint hiba volt 3-0 után kiengedni a kezükből az irányítást. Kémet viszont nem ültetett a magyar kispad mögé.
Dudás Gábor 2020. szeptember 6., vasárnap 22:00
Sztanyiszlav Csercseszov, az orosz válogatott szövetségi kapitánya szerint hiba volt 3-0 után kiengedni a kezükből az irányítást. Kémet viszont nem ültetett a magyar kispad mögé.
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 6., vasárnap 22:00

Sztanyiszlav Csercseszov orosz szövetségi kapitány értékelése a vasárnapi magyar-orosz NL-mérkőzést (2-3) követően.

- Először is mint minden meccsünkre, most is úgy készülünk, hogy nyerni akarunk, ez most is így volt, és természetesen 3-0 után is nyerni akartunk. Más kérdés, hogy kiengedtünk, és nagy árat fizettünk érte, hiszen két gólt is kaptunk. Az edzőnek nem a feladata, hogy kiabáljon, veszekedjen, mérgeskedjen a kispad mellett, hanem irányítania kell a meccset. Néhány cserét végrehajtottunk, és a továbbiakban nem engedtük ki az irányítást a kezünkből. Hibákat követtünk el, ezeket ki fogjuk elemezni, tanulni fogunk belőlük, de gratuláltam a csapatomnak a mai győzelemhez, illetve a két meccsen megszerzett hat ponthoz.

Orosz kém? "Jó ötlet..."

Az orosz kapitány megkapta azt a felvetést is, hogy a zártkapus stadionban jól lehetett hallani az ellenfél kispadját is. és hogy esetleg "ültetett-e be kémet a magyar csapat mögé, hogy hallják, mit mond Marco Rossi?"

- Ahhoz olaszul kellett volna tudnom, de nem beszélem ezt a nyelvet. Mindenesetre jó ötlet, olaszul kellene tudnom, és törökül, akkor tudnám az ellenfél taktikáját. Mindenesetre érdekes felvetés volt... - válaszolt Csercseszov.

Olvastad már?
Rossi elégedett: "Szoboszlai nem vette rossz néven a lecserélését, számíthatott is rá" - a kapitány részletes értékelése
A vereség ellenére elégedett a kapitány, de persze látta a hibákat is a Puskás Arénában. Marco Rossi értékelése a magyar-orosz Nemzetek Ligája-mérkőzés (2-3) után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz