Amatőr csapat hívta ki a magyar válogatottat: "A sikerélményt is megtapasztalhatják"

A Csongrád megyei negyedosztályú Öttömös csapata ajánlotta fel egy felkészülési találkozó lehetőségét a Kazahsztán elleni vereség után és a Skócia elleni felkészülési meccs előtt álló nemzeti tizenegynek. Nem is akárhogyan.
Dudás Gábor 2018. március 26., hétfő 7:10
A Csongrád megyei negyedosztályú Öttömös csapata ajánlotta fel egy felkészülési találkozó lehetőségét a Kazahsztán elleni vereség után és a Skócia elleni felkészülési meccs előtt álló nemzeti tizenegynek. Nem is akárhogyan.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 26., hétfő 7:10

"Tisztelt Magyar Labdarúgó Szövetség,
Tisztelt Magyar Labdarúgó Válogatott,
Kedves Dzsudzsák Balázs csapatkapitány!

Az Öttömösi Sportegyesület tisztelettel és nagy szeretettel meghívja a Magyar Labdarúgó Válogatottat egy barátságos felkészítő mérkőzésre az öttömösi sportpályára.

Csapatunk a megye IV. osztályú bajnokság első helyezettje, ezzel együtt a legtöbb gólt szerző egyesülete. Számos taktikai formációt, és rögzített szituációt ismerő játékosaink ellen a magyar válogatott a megfelelő védekezést is be tudja gyakorolni, egyúttal a magyar válogatott győzelme esetén a csapattagok a pozitív sikerélményt is megtapasztalhatják, míg öttömösi csapatunk a magasabb osztályba feljutás reményének tekintetében egy erősebb ellenféllel is felmérheti tudását.

A meccs utáni megfelelő energia fel- és visszatöltődéséről az egyesületünk elnöke – Rózsa Lajos – enyhén csípős, velős-csülkös pacalpörköltje méltón törődik, míg a jó kedvről és a csapatépítő hangulatról a helyi gazdák által lepárolt gyümölcsös alkoholos frissítők gondoskodnak.

Várjuk tisztelettel a visszajelzésüket,

Köszönettel,
Üdvözlettel:
Samu Zoltán játékos-edző,
és Varga Mihály csapatkapitány
Öttömös S.e." - olvasható a klub Facebook-oldalán.

$1
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz