Fotó: molfehervarfc.hu

A Vidi válogatottja a brutális NL-meccsekről: “Ez nem egy Eb, talán az ellenfelek is máshogy játszanak majd”

A MOL Fehérvár magyar válogatott játékosa, Nego Loic csapata nehéz szezonjáról és a közelgő NL-meccsekről is nyilatkozott.
Budai László 2022. május 18., szerda 12:47
Fotó: molfehervarfc.hu
A MOL Fehérvár magyar válogatott játékosa, Nego Loic csapata nehéz szezonjáról és a közelgő NL-meccsekről is nyilatkozott.
Szerző: Budai László 2022. május 18., szerda 12:47

Nehéz szezon végén szerezte meg a MOL Fehérvár a negyedik helyet, és az ezzel járó nemzetközi kupaindulás lehetőségét. Az idényről a csapat magyar válogatott játékosa, Nego Loic beszélt a molfehervarfc.hu-nak.

- Nagyon nehéz szezonon vagyunk túl. Rosszul kezdtünk, különösen a tavasszal. A bajnokság utolsó részére azonban sikerült visszakapaszkodnunk, ott volt egy veretlenségi sorozatunk is, és szerintem az volt az igazi Vidi. Nekem is felemás szezonom volt, ugyanúgy megvolt a felelősségem a nehéz időszakban, de mindenki tudja, hogy ha jó állapotban vagyunk, remek teljesítményre vagyunk képesek. Egyrészt tehát csalódott vagyok, de dolgozni fogok rajta, hogy a jövőben jobban kezeljem a rossz pillanatokat. Másrészt tudtam azért jó megmozdulásokkal segíteni a csapatot,

Nego a válogatott közelgő, brutális Nemzetek Ligája-sorozatáról is beszélt, amely során 10 nap alatt Angliával (kétszer), Olaszországgal és Németországgal találkoznak a mieink.

Tisztában vagyunk azzal, milyen szintű ellenfelekkel nézünk majd szembe. Az Európa-bajnokságon is hasonló kihívások vártak ránk, igaz, most talán más lesz a helyzet, hiszen ez nem egy Eb, ezért talán a legtöbb ellenfelünk is más felfogásban játszik majd.

Olvastad már?
Csercseszov: “Egy játékost már igazoltunk” - megerősítette azt is, kik távoznak a Fraditól
Sztanyiszlav Csercseszov Pászka Lórándról, Tokmac Nguenről és a korábbi, Samy Mmaee-val való incidenséről is beszélt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz