A válogatott debütálója a szurkolói reakcióról: „Borzalmas érzés volt, ha nem lettek volna rendőrök, féltem volna”

Az első mérkőzését játszó Tóth Bence a bemelegítésnél azt érezte, simán meg lehet nyerni az andorrai mérkőzést. A játékos beszélt a találkozó utáni öltözői hangulatról is.
Budai László 2017. június 13., kedd 16:34
Az első mérkőzését játszó Tóth Bence a bemelegítésnél azt érezte, simán meg lehet nyerni az andorrai mérkőzést. A játékos beszélt a találkozó utáni öltözői hangulatról is.
Szerző: Budai László 2017. június 13., kedd 16:34

Tóth Bence az Andorra elleni vereség alkalmával debütált a felnőtt magyar válogatottban. A Puskás Akadémia játékosa szerint a találkozó előtt semmilyen jel nem utalt arra, hogy baj lehet.

- A bemelegítésnél azt éreztem, hogy jól megy a csapatnak és simán meg lehet nyerni a mérkőzést. Nagyszerű érzés volt a Himnuszt hallgatni, együtt énekeltük a nézőkkel. A meccs elején sem volt gond, jól ment a játék, pontos volt az első pár passz. Egyszer helyzetbe is kerültem, de lepasszoltam az Eppel Marcinak, sajnos kimaradt. A kapitány azt kérte tőlem, hogy fussak sokat, passzoljak pontosan, segítsem a támadásokat. Azt gondolom, ezt sikerült megvalósítanom. Nagyon szerettünk volna gyorsan gólt szerezni, ám ez nem sikerült és a csapat görcsössé vált. A második félidőben a betömörülő hazaiakkal szemben hiába próbálkoztunk és voltak lehetőségeink, nem sikerült betalálnunk. Ellenfelünk önfeláldozóan védekezett, a kapusa pedig remek napot fogott ki. Talán tudat alatt elhittük, hogy ez egy könnyű meccs lesz.

 

Tóth Bence a mérkőzést követő szurkolói reakcióról is beszélt, amikor a csapatot elkísérő drukkerek levetették a játékosokról a címeres mezt.

- Igen, az borzalmas érzés volt. Ha nem lettek volna ott a biztonsági őrök és a rendőrök, féltem volna. Az is rosszul esett, hogy levetették rólunk a mezt, ugyanakkor megértem őket. A szurkolók sokat utaztak, buzdították a csapatot, készültek a sikerre, amelyet sajnos nem tudtunk megadni nekik. Szóval teljességgel érthető volt a felháborodásuk, viszont tényleg rossz volt megélni, főleg, hogy ez volt az első mérkőzésem. Az öltözőben hét-nyolc percen keresztül mindenki lefelé nézett, fogta a fejét, meg sem szólalt. A kapitány is kereste a szavakat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új edzők a stábban
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző és Johan Sandahl asszisztensedző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz