A válogatott 32 éves újonca: "Nem gondolom, hogy probléma volt a csapat játékával"

A Mezőkövesd középpályása, Cseri Tamás 32 évesen debütált a magyar válogatottban, a 82. percben Szoboszlai Dominikot váltotta az oroszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.
Dudás Gábor 2020. szeptember 7., hétfő 11:58
A Mezőkövesd középpályása, Cseri Tamás 32 évesen debütált a magyar válogatottban, a 82. percben Szoboszlai Dominikot váltotta az oroszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 7., hétfő 11:58

"Egy jót mosolyogtam volna, hogy őszinte legyek" - mondta Cseri Tamás az M4 Sport arra vonatkozó kérdésre, hogy mit szólt volna ahhoz mondjuk két évvel ezelőtt, ha valaki azt mondja akkor neki, hogy 2020 őszén magyar válogatott lesz.

A Mezőkövesd 32 éves támadó középpályása pár percet kapott az oroszok elleni vasárnapi NL-meccsen (2-3), Marco Rossi szövetségi kapitány pedig a találkozót követően külön ki is tért arra, hogy a gólszerzés reményével küldte a pályára az élvonalban leginkább az előző idényben berobbanó Cserit. Azonban a tréner nem sokkal később felvezényelte Willi Orbánt is támadni, így a rutinos játékosnak inkább a védekezésből kellett kivennie a részét az utolsó percekben.

- Minden játékosnak az az álma, hogy bemutatkozzon a válogatottban, örülök, hogy nekem sikerült. Annyit kért tőlem Marco Rossi a becserélésemkor, hogy tartsam fent a labdát, keressem azt a két vonal között, és hogy élvezzem a játékot.

Én nem gondolom, hogy probléma volt a csapat játékával, jól küzdött, jól tette az elvárt dolgát mindenki, kis szerencsével döntetlen is lehetett volna a vége.

Az oroszok jobban fel tudtak készülni belőlünk, mint a törökök, de most is nagyon futballozott a válogatott, akár mi is vezethettnük volna és akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést. Most visszamegyek a klubomba, teszem a dolgom, aztán meglátjuk, a jövő mit hoz majd - értékelt a 32 éves újonc.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz