A magyar válogatottal szóba hozott Fradi-légiós tagja Sevcsenko keretének - hivatalos

Először lehet ukrán válogatott Ihor Haratin, aki ezzel végleg eldöntötte, hogy visszautasította a magyar nemzeti csapatban való szereplés lehetőségét.
Nyikes Zoltán 2020. március 7., szombat 14:33
Először lehet ukrán válogatott Ihor Haratin, aki ezzel végleg eldöntötte, hogy visszautasította a magyar nemzeti csapatban való szereplés lehetőségét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. március 7., szombat 14:33

Még tavaly év végén ismerte el egy interjúban a Ferencváros ukrán középpályása, Ihor Haratin, hogy felmerült annak a lehetősége, hogy a jövőben a magyar válogatottban játszhatna. Hónapokkal később Marco Rossi szövetségi kapitány is megerősítette, hogy szeretné magyar címeres mezben látni a középpályást, de hozzátette, a játékosnak kell döntenie a kérdésben.

Február vége felé aztán az ukrán sajtó már jelezte, hogy Haratin meghozta a döntését a magyar válogatottal kapcsolatban és visszautasította a honosítás lehetőségét.

A sajtóhír pénteken végül beigazolódott, miután Andrij Sevcsenko szövetségi kapitány kihirdette az ukrán válogatott keretét,

amiben helyet kapott a Ferencváros középpályása, Ihor Haratin, míg a másik Fradi-játékos, az olasz élvonalbeli csapattal szóba hozott Olekszandr Zubkov a hat fős tartaléklistára került fel.

https://www.instagram.com/p/B9Zr4cJgbH1/

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
BVSC
Polonkai Attila
Honlapunk úgy tudja, hogy Polonkai Attila a legesélyesebb jelölt az NB II-es BVSC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz