A magyar U17-es edző: "Szerencsés győzelmet arattunk"

A magyar U17-es válogatott 1-0-s győzelmet aratott Norvégia ellen az Eb-elitkör első mérkőzésén. A találkozó után Preisinger Sándor szövetségi edző értékelte a látottakat.
Csakfoci Admin 2019. március 27., szerda 9:56
A magyar U17-es válogatott 1-0-s győzelmet aratott Norvégia ellen az Eb-elitkör első mérkőzésén. A találkozó után Preisinger Sándor szövetségi edző értékelte a látottakat.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. március 27., szerda 9:56

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy kedd este a magyar U17-es válogatott a 90. percben az MTK-s Zuigeber Ákos álomgóljával nyerte meg a norvégok elleni Eb-selejtezőt Telkiben, az elitkör első fordulójában.

A srácok nagyon sokat tettek azért, hogy megnyerjék ezt a mérkőzést, de el kell ismerni, hogy szerencsés győzelmet arattunk. A norvégok nagyon labdabiztosan, szervezetten játszottak, roppant erős ellenféllel szemben szereztük meg a három pontot. Védekezésben sok hibát követtünk el, ez a mérkőzés megmutatta, hogy rengeteget kell még fejlődnünk – mondta a norvégok elleni mérkőzést követően Preisinger Sándor szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

A csoport másik mérkőzésén a belgák 1-0-ra legyőzték a bosnyákokat. Szombaton 16.00 órakor a bosnyákok ellen játszik a magyar válogatott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz