90 perc rémálom: kikaptunk Andorrában!

Egy borzalmasan rossz első félidő után a szünetet követően sem játszottunk jól, és óriási meglepetésre 1-0-ra kikaptunk Andorrától világbajnoki selejtezőn.
Privacsek András 2017. június 9., péntek 22:36
Egy borzalmasan rossz első félidő után a szünetet követően sem játszottunk jól, és óriási meglepetésre 1-0-ra kikaptunk Andorrától világbajnoki selejtezőn.
Szerző: Privacsek András 2017. június 9., péntek 22:36

Nem tudtunk játékba lendülni a fegyelmezetten és keményen kezdő Andorra ellen, ráadásul a 20. percben Stieber megsérült, nem tudta folytatni, Nagy Dominik állt a helyére. A 26. percben jött a hatalmas hidegzuhany: egy jobbról érkező beadásnál Vinícius csak sétált középen, Rebes pedig közelről senkitől sem zavartatva a bal sarokba fejelt. Félórányi játék után egyenlíthettünk volna, de Eppel 13 méteres lövését nagy bravúrral kiszedte a kapus.  Az első félidőben elképesztően gyenge játékot produkáltak a mieink.

 

A második félidőt nagyobb elánnal kezdtük, ami az első játékrészt látva azért nem volt meglepő. Az 56. percben Dzsudzsáknak volt egy jó lövése 20 méterről, de a labda elkerülte a kaput. A 63. percben Nagy Dominik löketét öklözte ki a kapus. A hajrában Dzsudzsák éles szögből eleresztett bombáját tenyerelte szögletre Gomes. A 81. percben Clemente került helyzetbe, de szerencsére a lövése gyengére sikerült, így Gulácsi védett. Nem sokkal később Dzsudzsák került ziccerbe, Gomes azonban elpaskolta előle a labdát.

A lelkes andorraiak kihúzták és történetük legnagyobb sikerét érték el, míg mi a legnagyobb kudarcunkat szenvedtük el. Andorra egyébként 2004-ben nyerte első és egyben utolsó tétmeccsét, eddig...

Ezzel a góllal kaptunk ki - kattints!

Andorra – Magyarország 1-0 (Rebes 26.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz